ion Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Hvala bogu, još nisam.Na tvom mestu bih proverio (i probao reparaciju) bad sektora.
goofs Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ma ja sam glup k'o tocilo Prebacivao sam neke .iso imidže, a FAT32 particija ne može da upiše fajlove veće od 4GB. A retardirani WIN mi to ne kaže lepo nego kaže da nema mesta. Niš, zagrevam WinRar :)
Vasilij Zajcev Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 gejmeri, ima li leka da US diskovi prorade na evropskom Wii-u?
Quizmaster Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Može li se nekako podesiti da mi računar NE RADI automatski kompakt poruka u programu Outlook Express? Opet mi je napravio sranje, izbrisavši poruke u inboksu iz prethodnih dvadesetak dana.
Conspirator Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Može li se nekako podesiti da mi računar NE RADI automatski kompakt poruka u programu Outlook Express? Opet mi je napravio sranje, izbrisavši poruke u inboksu iz prethodnih dvadesetak dana.Tools->Options->MaintenanceProbaj da odštikliraš Compact messages in the background. To doduše neće vratiti poruke, nisam siguran da uopšte možeš nešto da uradiš.Edit 1: Izgleda da ovo ne funkcioniše ako je instaliran Service Pack 2, ove opcije nema.Edit 2: Možda možeš da vratiš backup ukoliko je security update MS06-07 instaliran. Detaljnije - http://support.microsoft.com/kb/918069Hitno menjaj mail klijent! Edited April 28, 2010 by Conspirator
ExicPL Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Instalirao sam danas Windows7 x64 (prvi put) kod druga na laptopu. Sve lepo radi osim DivX/XviD filmova koji seckaju i prilicno se sporo otvaraju. Prvo sam probao sa kombinacijom BSplayer+FFDShow kodeci, posle i GOMplayer (koji valjda ima svoje kodeke) i isto secka. Cime vi pustate filmove? Pomagajte.
JozoMujica Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 KMPlayer.Nije potrebno instalirati nikakve kodeke, znači pre instalacije KMPlayer-a, pobriši te kodeke koje si instalirao.
Jolly Roger Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A neki nacin da preko BSplayer-a (navika, jbg)?Probaj sa KLCP 64bit. Iako veoma popularan, BSPlayer je loš player, bagovit. Moja ti je preporuka da koristiš Media Player Classic - Home Cinema (x64).
Idioteque Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) Meni BS savršeno radi na sedmici x64. Nikakva posebna podešavanja ni kodeci. Edited April 29, 2010 by Idioteque
Vapad Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) @ExicPL Meni BS radi super kao drugi pored media player classica iz k-lite codec packa ali ne 64-bitnog, koji je pravio problema, već baš 32-bitnog... Prvo instalirao winamp i BS player 137.826 pošto noviji imaj neke gluposti uz sebe i onda klite i sve radi, možeš to probati.takođe, pošto je laptopuControl Panel\System and Security\Power Options\Edit Plan Settings idi na change advanced power settings spusti dole na multimedia settings pa na when plazing video stavi optimize video quality...možda je i to...edit:comtrade, prvi domaći brend, sertifikovan, microsoft, đubrad...i tako. Edited April 29, 2010 by Vapad
Venom Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jel ima neko problem sa IKOM internetom (Cerak i okolish). Osecam se kao da sam se transferovao na dial up, a ne radi im support danas. Mada s druge strane, nisam siguran da je do njih, iako sam proverio sve zivo i mrtvo...
MayDay Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 (edited) kako da otvorim fajl koji je smanjen u rar a trazi mi sifru?hajde, hajde, znam da ovde ima bandita koji znaju kako to da urade... :Dedit: nasla pass. tupalj sam... :( Edited May 4, 2010 by MayDay
Recommended Posts