ion Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mislim da što se besplatnih konvertora tiče, niko još nije prejebao super.Potvrda, potpis i pečat.
nisam ja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jedno glupo: jel mogu da ganjam makinu do sutra bez kulera na grafichkoj?
Töölönlahti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ako se pregreje, komp će se isključiti, ali moguće je da ćeš svejedno tim silovanjem oštetiti grafičku.
nisam ja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 fala. ova kanta je tolko silovana da mi 6 dozzivotnih ne gine.danas sam izvadio mesechev sloj prashine. znash kako me voli sad.
Lloyd Wyman Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 vlaznom finom i mekanom (magicnom) krpom. mada svoje lcd monitore i tv cistim mokrim truleksom (ona za kuhinju i kupatilo) i nista im ne fali (nekada ih pocastim i asepsolom). :D
Anonymous Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mokrom krpom, ponekad i deteržentom za sudove. Evo ga k'o nov.
Moća Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jel me zezas za taj deterdzent? Ako ne, hvala najlepse.
Anonymous Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mrtav sam ozbiljan. Već nekoliko godina tako radim (doduše retko, samo kad se totalno usvinji) i ništa mu ne fali. Inače obična voda i meka krpa. Monitor je mat, sa sjajnim se ne bih tako zezao.
shimpu Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 kad pustim video klip recimo na youtube-u iskoce mi roze i zeleni kvadratici preko tog klipa i samo mi ide ton a slika se onako nazire...sta da instaliram da bude ok...koristim mozillu
Milosh76 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Da li je moguce kupljen telefon preko postpejd racuna kod MTS, koristiti na Telenor mrezi i kako?
JozoMujica Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Da li je moguce kupljen telefon preko postpejd racuna kod MTS, koristiti na Telenor mrezi i kako?Moguće je, nelegalnim sredstvima. Otključavanjem u nekom od servisa.
goofs Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dekodiranje :) ali to kosta i vrlo je ilegalno :D mada sumnjam da bi te iko izvalio, ako placas racune MTSu briga njih sta radis sa telefonom.Ima i nekih modela telefona kod nekih provajdera koji nisu lepo zakljucani (npr. HTC kod VIPa), pa kod njih moze prostom zamenom kartice da se promeni mreza.
Dankan Ajdaho Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Odneseš u prvi servis da ti ga otključaju. Tj. nazovi prvo dva tri servisa, bez obzira koji je model u pitanju, ne bi trebao da plaćaš preko 500 din za tu uslugu.
Recommended Posts