Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted
Mislim da što se besplatnih konvertora tiče, niko još nije prejebao super.
Potvrda, potpis i pečat.
Posted

jedno glupo: jel mogu da ganjam makinu do sutra bez kulera na grafichkoj?

Posted

Ako se pregreje, komp će se isključiti, ali moguće je da ćeš svejedno tim silovanjem oštetiti grafičku.

Posted

fala. ova kanta je tolko silovana da mi 6 dozzivotnih ne gine.danas sam izvadio mesechev sloj prashine. znash kako me voli sad.

Posted

vlaznom finom i mekanom (magicnom) krpom. mada svoje lcd monitore i tv cistim mokrim truleksom (ona za kuhinju i kupatilo) i nista im ne fali (nekada ih pocastim i asepsolom). :D

Posted

Mokrom krpom, ponekad i deteržentom za sudove. Evo ga k'o nov.

Posted

Jel me zezas za taj deterdzent? Ako ne, hvala najlepse.

Posted

Mrtav sam ozbiljan. Već nekoliko godina tako radim (doduše retko, samo kad se totalno usvinji) i ništa mu ne fali. Inače obična voda i meka krpa. Monitor je mat, sa sjajnim se ne bih tako zezao.

Posted

kad pustim video klip recimo na youtube-u iskoce mi roze i zeleni kvadratici preko tog klipa i samo mi ide ton a slika se onako nazire...sta da instaliram da bude ok...koristim mozillu

Posted

Da li je moguce kupljen telefon preko postpejd racuna kod MTS, koristiti na Telenor mrezi i kako?

Posted
Da li je moguce kupljen telefon preko postpejd racuna kod MTS, koristiti na Telenor mrezi i kako?
Moguće je, nelegalnim sredstvima. Otključavanjem u nekom od servisa.
Posted

Dekodiranje :) ali to kosta i vrlo je ilegalno :D mada sumnjam da bi te iko izvalio, ako placas racune MTSu briga njih sta radis sa telefonom.Ima i nekih modela telefona kod nekih provajdera koji nisu lepo zakljucani (npr. HTC kod VIPa), pa kod njih moze prostom zamenom kartice da se promeni mreza.

Posted

Odneseš u prvi servis da ti ga otključaju. Tj. nazovi prvo dva tri servisa, bez obzira koji je model u pitanju, ne bi trebao da plaćaš preko 500 din za tu uslugu.