ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mislim da jeste, samo sam ovo uspeo da procitam sa same ploce, posto je kupljena pre 5 godina.sad cu da pojurim neki drajverdetektor program, da proverim.
Dankan Ajdaho Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) Ako jeste, evo i drajvera (a tu je i slika ploče):http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=574 Edited March 21, 2010 by laki21
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) super, hvala puno.pokusavao da nadjem na zvanicnom sajtu, al valjda sam asposoban.edit: nisam asposoban, tj nije do mene samo.ne radi msi sajt u fajerfoksu, bar ne kod mene :)fala i anonimusu Edited March 21, 2010 by ToniAdams
Tresko Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Da, naravno, 7.7.1 verziju...Mislis da je do Itunesa?Rekao bih. Probaj da skines to, pa instaliraj ili opet isto, ili noviju verziju.
Anonymous Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 super, hvala puno.pokusavao da nadjem na zvanicnom sajtu, al valjda sam asposoban.edit: nisam asposoban, tj nije do mene samo.ne radi msi sajt u fajerfoksu, bar ne kod mene :)fala i anonimusuU Search '7300' na MSI sajtu se pojave četiri MB-ova:1. K8N Neo Platinum:2. K8N Neo-FSR/ V V2.0:3. K8N Neo-LSR/ FSR 4:4. K8N Neo-V2:Koja je od ovih tvoja tvoja (crvene su očigledno identične)? Poslaću ti drajver, ali moraš prethodno prepoznati ploču.
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 e, hvala ti puno, svakako.skinuo za plocu no1 i sljaka. :)nego, nije mi radio sajt u mozili, tj. umesto da otvara strane, otvarao je prozorcic za download.odradio sam sve u ie kad sam video da vama radi.
Anonymous Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Negde u to vreme, kada je MSI poludeo i počeo da pravi haos (i razne sitne prevare) sa oznakama ploča sam se prebacio na Gigabajta.
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ma znam da je djubre sad, al dok ne odlucim da menjam i procesor i grafiku, odradice posao.
Anonymous Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ta ploča (K8N Neo Platinum) je svojevremeno bila vrh i verovatno je još uvek prilično dobra, problem je nastao kad je MSI počeo da je sakati i da pravi konfuziju (uz priličnu aroganciju na njihovim forumima).
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 aj da iskoristim pricu o ploci pa da priupitam jos nesto.kad sam se, posle par godina, odlucio da uzmem novi harddisk, uzeo sam sata 2 standard.tad pocinje komp cudno da se ponasa, da se povremenu bukvalno zakuca prilikom dizanja sistema.sve sam probao, i nov bios i sve kombinacije sa dzamperima, ali to je nastavilo da bude pravilo.jel moze da bude problem u ploci koja je fakat izasla dosta pre nego se sata 2 standard uopste pojavio?posto mi tako nekako deluje, kao da postoji problem izmedju ploce i harda sa kog dizem sistem.
Anonymous Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Može, ali i ne mora. Evo meni se juče pojavilo zloglasno 'MBR Error 3', a čitavu napravu sam pažljivo sklopio. SATA 2 bi trebalo da je kompatibalan sa starim standardima, ali niko ti ništa ne garantuje.
notenoughreasonsforclaire Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) ... Edited March 22, 2010 by notenoughreasonsforclaire
Tale Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Preporuka za neki software za kućni nadzor preko web cam?Nešto jednostavno, bez podešavanja portova i ostalog.
JozoMujica Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Preporuka za neki software za kućni nadzor preko web cam?Nešto jednostavno, bez podešavanja portova i ostalog.Hm, MSN Live? Skype? Samo treba da uključiš opciju da automatski prihvata konekciju. Na poslu sam, pa nemam ni softver ni hardver da se podsetim gde se to beše uključuje, pročačkaj malo...
Tale Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Probao sam Skype, ali ne radi (bar u novoj verziji).
Recommended Posts