Jump to content

Pitanja

Featured Replies

ne pomaže ništa...

ne pomaže ništa...
:(

ovo postaje sve zanimljivije.. ubacio sam win da ponovo instaliram, međutim, ostao je povezan na net. Tokom instalacije je skinuo neki "update", prekinuo setup i sada dvd rom neće da radi. Instalirao sam ponovo drajver ali pri svakom novom butovanju se izbriše.Da stvar bude još bolja - dvd neće ni kada se postavi da se butuje iz bios-a. Mrtav. A kada pritisnem da se otvori, zasvetli i ništa.Nije da sam zagovornik teorija zavere, ali..

uspeo, posle podizanja sa fleša, formatiranja... i sad opet neće miš... argh.edit: uzeo novog od komšije. Over & out.

Edited by Kelt

Reinstalirao sam Njindonjs i sve je ok sad medjutim treba mi Njinamp 2.51 ili neki od tih starih i prostih.

Edited by Feindouno

edit: uzeo novog od komšije. Over & out.
To bi bio moj prvi i posljednji savjet ali je izgledalo da ti je baš ovaj miš jako napet, pa sam prešutio..
To bi bio moj prvi i posljednji savjet ali je izgledalo da ti je baš ovaj miš jako napet, pa sam prešutio..
da, hvala :) Ispravan tajming.

Zbog prirode posla nekada u Firefox-u otvorim i po nekoliko stotina tabova u jednoj stranici.Zatim u svakom tabu selektujem tekst, pa onda copy (ctrl+c), zatvaram tab, pa ga prilepim u Word (ctrl+v), svo pastovanje ide na istu stranicu Worda, jedno ispod drugog.Pitanje: postoji li mogućnost, da se nekom komandom, prvo iskopiram sav (ili većinu) teksta u tabovima (znači, obeležim željeni tekst u jednom tabu, pa ctrl+nešto (ili neka druga komanda na tastaturi), pa onda sledeći tab, ctrl+nešto, a na kraju Word, ctrl+v)?Znači, da ne bih svaki čas prelazio iz Lisice u Word, i obratno, cilj je da prvo iskopiram sve šta želim, pa onda to zalepim u Word.Bio bih veoma zahvalan ako ova mogućnost postoji i ukoliko neko zna kako to odraditi.

Edited by laki21

Zbog prirode posla nekada u Firefox-u otvorim i po nekoliko stotina tabova u jednoj stranici.Zatim u svakom tabu selektujem tekst, pa onda copy (ctrl+c), zatvaram tab, pa ga prilepim u Word (ctrl+v), svo pastovanje ide na istu stranicu Worda, jedno ispod drugog.Pitanje: postoji li mogućnost, da se nekom komandom, prvo iskopiram sav (ili većinu) teksta u tabovima (znači, obeležim željeni tekst u jednom tabu, pa ctrl+nešto (ili neka druga komanda na tastaturi), pa onda sledeći tab, ctrl+nešto, a na kraju Word, ctrl+v)?Znači, da ne bih svaki čas prelazio iz Lisice u Word, i obratno, cilj je da prvo iskopiram sve šta želim, pa onda to zalepim u Word.Bio bih veoma zahvalan ako ova mogućnost postoji i ukoliko neko zna kako to odraditi.
Dobra ti priroda posla...Šta je to šta se otvara u tabovima? Aplikacija, neka benigna prezentacija (java, php, asp itd)... imaš li kontrolu nad serverom gde to leži itd?

U tabovima se otvara stranica bez ikakvih dodataka, čist html, čist tekst.

Što ne probaš 'Multiclipboard', ili sličan programčić?

Zato što sam sada upravo prvi put čuo za njega.

ili Operu i njen copy to note :D

Edited by Vapad

Mislio sam da imaš kontrolu nad serverom, onda bi bilo relativno lako sve te podatke sa one strane sasuti automatski u word dokument na osnovu neke selekcije.A pošto nemaš, vidi za FF imaš celu kategoriju "blog tools" dodataka, kojima možeš ubrzati makar i ove osnovne operacije, tipa da kopira na clipboard samom selekcijom teksta (bez pritiskanja ctrl+c), pa do nekih kompleksnijih stvari.

Prastari Winamp, postoji li negdje da se skine ili ako neko ima instalaciju da okaci?HvalaP.S.Mislim na verzije 2.xx koje nemaju nikakve dodatke i specijalne efekte, koji se podignu cim kliknem na ikonu a ne da cekam minut.