June 10Jun 10 7 hours ago, Fakundo Sava said:@Tsai Da li ti je isključem defender i zašto ako jeste ?225883 okreni moj broj javi mi se tisam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??
June 10Jun 10 11 minutes ago, Tsai said:da li je do update-a nekog??Možda da reinstaliraš surfshark nije mi se tako nešto dešavalo
June 10Jun 10 52 minutes ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Restartuj komp... ako se i dalje bude dešavalo, reinstaliraj poslednju/najnoviju verziju
June 11Jun 11 Verovatno ti surfshark iskljucuje defendera. Pogledaj na netu kako da ga sprecis u tome.
June 11Jun 11 ali da je tako stalno bi mi izlazila notifikacija. ovako izadje jedno 20 puta i prestane. resetovo komp, apdejtovo surfshark, nista ne pomaze. sacekam da odradi 20ak notifikacija i onda prestane samo od sebe. kada otvorim virus & threat protection prozor sad pise da oba rade i da su oba on, ali kad dodje do tog baga sa notifikacijom, prozor se automatski refreshuje i ugasi i onda pise da su oba off, pa posle nekog vremena pise da je prvo surfshark on, pa onda i defender
June 11Jun 11 14 hours ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima. Edited June 11Jun 11 by zmanic
June 11Jun 11 9 minutes ago, zmanic said:Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima.instalirao upravo.kad sam kliknuo quick scan preko njega, ovo mi je izaslo
June 11Jun 11 samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.
June 11Jun 11 14 minutes ago, Tsai said:samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.Ne verujem da jesi, imao sam sličan problem ali ne mogu da se setim kako sam rešio...Tj ne sličan nego isti, iskakalo mi je to svaki sekund.
June 13Jun 13 deinstalirao sam surfshark i vise ne izlaze notifikacije.. ali ni to nije bog zna kakvo resenje
June 13Jun 13 19 minutes ago, Tsai said:deinstalirao sam surfshark i vise ne izlaze notifikacije.. ali ni to nije bog zna kakvo resenjeSurfshark VPN can sometimes trigger false positives in Windows Defender, causing it to flag the application as a threat. This is because VPNs modify network settings, which antivirus software may perceive as suspicious. To resolve this, you can add Surfshark to Windows Defender's exception list or ensure your Windows Defender is up to dateSurfshark Customer SupportHow to bypass the Windows Defender false alarmIn this article, you will learn how to bypass the Windows Defender false alarm and resolve any issues with the Surfshark app caused by it. NOTE: Before attempting the steps below, we highly recomme...Mozda je to bio problem kod tebe Edited June 13Jun 13 by Milosh76
June 20Jun 20 Izgleda mi se nesto desava sa HDD-om koji koristim za podatke. Nekad se digne PC sa njim, nekad bez njega a poceo je bas da se muci i sa dizanjem, valjda se ugledao na vlasnika.Elem, kako je najbolje uraditi dijagnostiku? Verovatno ce mi trebati i nesto da detektuje hardverske probleme...
June 20Jun 20 46 minutes ago, Shan Jan said:Verovatno ce mi trebati i nesto da detektuje hardverske probleme...Prođi HddSentinelom Nema tu šta da se detektuje ako ima bad sectore ,backup i kanta ...Probaj kako se diže sistem bez hard diska odnosno iskopčaj ga Možda je samo do kablova ,pa ih malo pročisti i razmrdaj