Jump to content

Pitanja

Featured Replies

eh, da je. nego - majstor, lazljivac.

poz

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

7 hours ago, Fakundo Sava said:

@Tsai Da li ti je isključem defender i zašto ako jeste ?

225883 okreni moj broj javi mi se ti

sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??

11 minutes ago, Tsai said:

da li je do update-a nekog??

Možda da reinstaliraš surfshark

nije mi se tako nešto dešavalo

52 minutes ago, Tsai said:

sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??

Restartuj komp... ako se i dalje bude dešavalo, reinstaliraj poslednju/najnoviju verziju

Verovatno ti surfshark iskljucuje defendera. Pogledaj na netu kako da ga sprecis u tome.

ali da je tako stalno bi mi izlazila notifikacija. ovako izadje jedno 20 puta i prestane. resetovo komp, apdejtovo surfshark, nista ne pomaze. sacekam da odradi 20ak notifikacija i onda prestane samo od sebe. kada otvorim virus & threat protection prozor sad pise da oba rade i da su oba on, ali kad dodje do tog baga sa notifikacijom, prozor se automatski refreshuje i ugasi i onda pise da su oba off, pa posle nekog vremena pise da je prvo surfshark on, pa onda i defender

14 hours ago, Tsai said:

Stavi DEFENDERUI:

https://www.defenderui.com/

i imaćeš logove sa potrebnim detaljima.

Edited by zmanic

9 minutes ago, zmanic said:

Stavi DEFENDERUI:

https://www.defenderui.com/

i imaćeš logove sa potrebnim detaljima.

instalirao upravo.

kad sam kliknuo quick scan preko njega, ovo mi je izaslo

it administ.png

Desni klik na ikonicu programa i "Run as administrator"

fantom

samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.

14 minutes ago, Tsai said:

samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.

Ne verujem da jesi, imao sam sličan problem ali ne mogu da se setim kako sam rešio...

Tj ne sličan nego isti, iskakalo mi je to svaki sekund.