Tuesday at 21:451 day 7 hours ago, Fakundo Sava said:@Tsai Da li ti je isključem defender i zašto ako jeste ?225883 okreni moj broj javi mi se tisam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??
Tuesday at 21:591 day 11 minutes ago, Tsai said:da li je do update-a nekog??Možda da reinstaliraš surfshark nije mi se tako nešto dešavalo
Tuesday at 22:381 day 52 minutes ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Restartuj komp... ako se i dalje bude dešavalo, reinstaliraj poslednju/najnoviju verziju
Yesterday at 06:461 day Verovatno ti surfshark iskljucuje defendera. Pogledaj na netu kako da ga sprecis u tome.
19 hours ago19 hr ali da je tako stalno bi mi izlazila notifikacija. ovako izadje jedno 20 puta i prestane. resetovo komp, apdejtovo surfshark, nista ne pomaze. sacekam da odradi 20ak notifikacija i onda prestane samo od sebe. kada otvorim virus & threat protection prozor sad pise da oba rade i da su oba on, ali kad dodje do tog baga sa notifikacijom, prozor se automatski refreshuje i ugasi i onda pise da su oba off, pa posle nekog vremena pise da je prvo surfshark on, pa onda i defender
19 hours ago19 hr 14 hours ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima. Edited 19 hours ago19 hr by zmanic
18 hours ago18 hr 9 minutes ago, zmanic said:Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima.instalirao upravo.kad sam kliknuo quick scan preko njega, ovo mi je izaslo
18 hours ago18 hr samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.
18 hours ago18 hr 14 minutes ago, Tsai said:samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.Ne verujem da jesi, imao sam sličan problem ali ne mogu da se setim kako sam rešio...Tj ne sličan nego isti, iskakalo mi je to svaki sekund.