April 2Apr 2 Uzmi HP i neces se pokajati: lak za podesavanje, lako se nalaze toneri ili kertridzi, kvalitet iznad svega.Ovaj moj HP Officejet 4630 radi vec godinama, jeste inkjet - ali vrlo lako nalazim kertridze (imam i bocicu crnog mastila i spric za dopunu - zlu ne trebalo).
April 2Apr 2 10 hours ago, braca said:Ove mastiljave nikako, pogotovo ako ne štampaš puno, to će ti se zapeći i moći ćeš da ga baciš.Ja rabim stariju verziju HP MFP sigurno više od deset godina, neuništiv je, štampam i slike na odgovarajućem papiru, dovoljno su dobre da sam kupio gomilu ramova i okačio po zidu...Uzmi ovu W verziju (W je za wifi), da ne moraš da se bakćeš sa kablovima, samo ti struja treba. Buni se kad mu staviš jeftinije noname tonere, ali radi i dalje, ne blokira, jedino s vremena na vreme klikneš na upozorenje, da razumeo sam, ali neću vaše skupe original tonere...A sta su mastiljavi? :)
April 2Apr 2 Just now, steins said:A sta su mastiljavi? :)inkjet, koriste tečnu boju laser je po meni mnogo bolja tehnologija
April 2Apr 2 2 hours ago, braca said:laser je po meni mnogo bolja tehnologijaZa veliku štampu da, za 10 listova mesečno mu svejedno šta god da uzme
April 2Apr 2 Za kucne potrebe i mali obim stampanja inkjet stampaci sasvim zadovoljavaju potrebe.Tehnologija mastila je poprilicno uznapredovala i veoma retko se desi da se mlaznica na kertridzu zapusi ako se ne koristi neko vreme + cena im je mnogo prihvatljivija u odnosu na cenu tonera za laserske stampace.Za kucne i manje kancelarijske poslove pre bih izabrao neki kvalitetan HP inkjet stampac OfficeJet ili Page Wide Pro serije nego laserski stampac u boji.
April 2Apr 2 Imam Kyocera FS-3140MFP tri godina, kupljenu polovno na KP za 60€. Model je iz 2010.-te. Nešto najpametnije štp sam navavio preko KP. Naviko sam na tu etiketu na poslu i ne bih menjao. Neuporedivi su po ekonomičnosti sa drugima.Menjaću tek kada više ne budem u stanju da nabavim toner. Edited April 2Apr 2 by zmanic
May 19May 19 Ajd mala pomoć. Treba da otvorim gmail nalog ( otvorio sam ih jedno sto u životu do sada i nikad nisam imao problem ). Na poslu , čisto da bi rasteretili glavni mail, da mailovi koji su vezani za jedan specifičan topik idu na taj novi. Elem, na kraju procesa registracije mi traži broj telefona za verifikaciju , probao sam jedno deset različitih, što službenih što privatnih mojih i kolega s posla, neće da prihvati nijedan. "This number cannot be used as verification number" ili nešto tako javlja ...probao sam da ukucam razne kombinacije sa nulom i bez, sa +381 i bez, probao sam razne pretraživače i probao sam sa više računara, probao sam da koristim hotspot sa svog telefona umesto interneta ovde u kancu. ŠKK se dešava s tim.
May 19May 19 @Jean-Luc Picard Da li sa svim tim brojevima vec postoji gmail nalog? Mozda je Google stegnuo kais...
May 19May 19 https://support.google.com/accounts/thread/250392237?hl=en&msgid=250394696My reply below is based on content from the Product Help Centers and Google Community Forums I participate in. It is my belief that the content is true as of date of posting.The error message "this phone number cannot be used for verification" indicates that the phone number you're trying to use has been used too many times to verify Google accounts. This is a security measure to prevent abuse of Google's verification system.There are a few reasons why you might be seeing this error message:You've used the phone number to verify multiple Google accounts. Google limits the number of accounts that can be verified with a single phone number. This is to prevent people from creating fake accounts or using multiple accounts to abuse Google's services.The phone number has been used to verify a Google account that has been involved in suspicious activity. This could include things like spamming, phishing, or fraud. If Google suspects that a phone number has been used for malicious purposes, it may block the number from being used to verify any other accounts.The phone number is associated with a country or region that Google does not support phone verification for. Google only supports phone verification for certain countries and regions. If you're trying to use a phone number from a country or region that is not supported, you will see this error message.If you're seeing this error message, there are a few things you can try:Wait 24 hours and try again. Sometimes, the phone number will be unblocked after 24 hours.Use a different phone number. If you have another phone number that you can use, try verifying your account with that number.Here are some additional tips to avoid seeing this error message in the future:Only use your phone number to verify your own Google accounts. Don't use it to verify accounts for other people.Don't abuse Google's services. This includes things like spamming, phishing, and fraud.Keep your Google accounts secure. Use strong passwords and enable two-factor authentication.By following these tips, you can help to prevent your phone number from being blocked from Google's verification system.
May 24May 24 odavno se nisam bavio RAM memorijom, a to je oduvek bilo zakukuljeno, a sad je izgleda još gore. elem, postoji li neki alat kojim se pouzdano može utvrditi da li je određeni PC kompatibilan sa određenim RAM-om? skoro svi proizvođači tipa Kingston, Crucial, Corsair nude to, ali kad uradim kod njih nude mi obavezno npr. 3200MHz, a ja znam da PC ne podržava više od 2666, nude mi neku XMP arhitekturu koja je isto upitna, nekad radi, nekad ne. ceo dan gubim vreme na to, popizdeću.
May 24May 24 Probaj speccy - dace ti karakteriske postojece RAM memorije u PC, pa biraj na osnovu toga.