Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Uzmi HP i neces se pokajati: lak za podesavanje, lako se nalaze toneri ili kertridzi, kvalitet iznad svega.

Ovaj moj HP Officejet 4630 radi vec godinama, jeste inkjet - ali vrlo lako nalazim kertridze (imam i bocicu crnog mastila i spric za dopunu - zlu ne trebalo).

10 hours ago, braca said:

Ove mastiljave nikako, pogotovo ako ne štampaš puno, to će ti se zapeći i moći ćeš da ga baciš.

Ja rabim stariju verziju HP MFP sigurno više od deset godina, neuništiv je, štampam i slike na odgovarajućem papiru, dovoljno su dobre da sam kupio gomilu ramova i okačio po zidu...

Uzmi ovu W verziju (W je za wifi), da ne moraš da se bakćeš sa kablovima, samo ti struja treba. Buni se kad mu staviš jeftinije noname tonere, ali radi i dalje, ne blokira, jedino s vremena na vreme klikneš na upozorenje, da razumeo sam, ali neću vaše skupe original tonere...

A sta su mastiljavi? :)

Just now, steins said:

A sta su mastiljavi? :)

inkjet, koriste tečnu boju

laser je po meni mnogo bolja tehnologija

2 hours ago, braca said:

laser je po meni mnogo bolja tehnologija

Za veliku štampu da, za 10 listova mesečno mu svejedno šta god da uzme

Za kucne potrebe i mali obim stampanja inkjet stampaci sasvim zadovoljavaju potrebe.

Tehnologija mastila je poprilicno uznapredovala i veoma retko se desi da se mlaznica na kertridzu zapusi ako se ne koristi neko vreme + cena im je mnogo prihvatljivija u odnosu na cenu tonera za laserske stampace.

Za kucne i manje kancelarijske poslove pre bih izabrao neki kvalitetan HP inkjet stampac OfficeJet ili Page Wide Pro serije nego laserski stampac u boji.

Imam Kyocera FS-3140MFP tri godina, kupljenu polovno na KP za 60€. Model je iz 2010.-te. Nešto najpametnije štp sam navavio preko KP. Naviko sam na tu etiketu na poslu i ne bih menjao. Neuporedivi su po ekonomičnosti sa drugima.

Menjaću tek kada više ne budem u stanju da nabavim toner.

Edited by zmanic