February 28Feb 28 Anydesk ne radi sa ugašenim monitorom, ne znam za ostale. RDP radi, ali ne može tako direktno ako nisi na istoj mreži
February 28Feb 28 1 hour ago, Engineer said: Anydesk ne radi sa ugašenim monitorom, ne znam za ostale. RDP radi, ali ne može tako direktno ako nisi na istoj mreži Da, vidio sam odmah. Odlucio sam se za koriscenje comfyui cloud opcija, nemam vremena sad da testiram ali djeluje najprakticnije a nije preskupo.
February 28Feb 28 2 hours ago, Engineer said: Anydesk ne radi sa ugašenim monitorom, ne znam za ostale. RDP radi, ali ne može tako direktno ako nisi na istoj mreži Instaliras ti anydesk, dobijes broj. Instaliram ja anydesk dobijem broj. I preko tog broja se povezem. Ako podesim sifru i stavim automatsko prihvatanje sifre, kacim se bez problema. Potpuno je nebitno u kojoj si mrezi, ako ti je stabilan internet. Za ugasen monitor ne znam, posto monitor ne gasim.
February 28Feb 28 On 27. 2. 2025. at 14:32, Hamlet Strašni said: Pokušavajući da poboljšam svoju bazu podataka u aksesu uz pomoć chat GPT nešto sam zeznuo po pitanju primarnih ključeva i relacija između tabela. Da li imate ideju kako bih mogao da nadjem nekog da platim koji bi mi popravio tabelu i eventualno ubacio sitna poboljšanja u nju - formulari/ upiti? Koliko bi to moglo da košta? Samo da prebaci, za visibility, pošto znam koliko se cimaš oko svega toga a i ovog ovde... Inače ne znam nikog.... i još gore, ne znam ni ja :(
February 28Feb 28 24 minutes ago, Vapad said: Samo da prebaci, za visibility, pošto znam koliko se cimaš oko svega toga a i ovog ovde... Inače ne znam nikog.... i još gore, ne znam ni ja :( Misliš da prebacim tabele u novu bazu?
March 10Mar 10 Imam novi adapter LAN na USB 2. Povezem mrezni kabl iz rutera u adapter, adapter u USB port na laptopu i nemam LAN vezu. Na adapteru lampice svijetle. O cemu se radi?
March 10Mar 10 52 minutes ago, Paul Gompitz said: Imam novi adapter LAN na USB 2. Povezem mrezni kabl iz rutera u adapter, adapter u USB port na laptopu i nemam LAN vezu. Na adapteru lampice svijetle. O cemu se radi? Jel' u Control Panel->Device mangeru vidiš neki žuti trouglić? AKo ima , onda nemaš drivere, ako nema onda pogledaj da li vidiš novu meržu u Control Panel->Networking... Pogledaj kako je setovana, možda je tu negde problem...
March 11Mar 11 15 minutes ago, Paul Gompitz said: Nema ni trouglica ni nove mreze. on ag tebi izgleda uopšte nije poznao ni da je gurnut u USB... Jel imaš drug i računar da probaš?
March 12Mar 12 Ja bih potrazio uputstvo za instalaciju toga (ili makar googlao problem) plus drivere i manualno ih instalirao.
March 20Mar 20 Nisi za sluske napisao da li volis preko uva ili bubicu?Moj sestric od 15 godina je trazio i dobio JBL slusalice za oko 50e kupljene u Gigatronu i zadovoljan je. Da me ubijes koji je model, u pitanju su bubice.
March 20Mar 20 Author Ja uzeh Redmi 6 Buds Lite za ispod £20 i nisu lose. Cuju me fino tokom poziva, ima noise cancelling (koji moze da se stavi na ‘transparentnu’ opciju da propusta i spoljnje zvukove. Ja zadovoljan.