Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted
  On 7. 1. 2025. at 17:27, Shan Jan said:

Imam jako cudan problem. Vec neko vreme mi stize gomila nekih spamova na nemackom gde sam se kao registrovao i to na regularne sajtove tipa Netflix i sl. Danas vidim da mi je Google Calendar linkovan (pored mog) na jos neki levi gmail account koji je isto neko nemacko ime. E sad, pokusavam da dodjem do Google supporta al me salje na neke Google javne forume. Sto je najgore ne vidim nigde u accountu pa ni u calendaru gde mogu da nadjem i skinem ovoga.

Da li neko zna kako da resim problem ili bar da dodjem do Google supporta?

Edit: OK uspeo sam da izbacim ovaj mail iz mog accounta. Ocigledno neka Nemica iz Austrije, bilo tu dosta stvari vezano za kozmetik i slicne gluposti. Ajd mozda previse panicim, ko zna kako je tu dospela.

Expand  

A meni se pre neku godinu smejali ljudi kad sam rekao da gugl mejl ipak ume da se preslušava :laugh:

Jesi li proverio da li su adrese slovno iste/slične (isključujući tačke)?

On 26. 1. 2025. at 21:52, jms_uk said:

Sta bi bio najlaksi nacin da kloniram HDD laptopa koji ima Windows 7 na SSD?

Radio sam na meku vise puta, ali ne znam kako ide u PC varijanti.

Ako bi pomoglo, imam dva external enclosure-a (ako je lakse da se izvadi original), kao i jedan desktop koji ima Windows 10.

Expand  

Davno sam koristio toolove n hirens boot disku 15, i bilo je par dobrih. A na win, zadnji put, acronis disk director ali mism da to nema free. Na softpediji ima brdo toolova. DiskCopy mi deluje poznato, ali se ne sećam da sam koristio..

• +1 1
Posted
  On 26. 1. 2025. at 23:42, Vapad said:

A meni se pre neku godinu smejali ljudi kad sam rekao da gugl mejl ipak ume da se preslušava :laugh:

Jesi li proverio da li su adrese slovno iste/slične (isključujući tačke)?

Expand  

Pa jebote google bi trebalo da valjda ignorise te tacke ali da, tacno svi ovi njemacki mailovi idu na moj mail kad izbacis tacku.

• +1 1
Posted

Na gmailu je pera.mika isto sto i peramika, a mozes registrovati oba naloga :isuse:

• +1 1
Posted
  On 27. 1. 2025. at 6:30, Milosh76 said:

Na gmailu je pera.mika isto sto i peramika, a mozes registrovati oba naloga :isuse:

Expand  

Cek pa jel realno onda da je neko registrovao drugi nalog sa istim imenom? Kako to funkcionise? Sad i  njemu stizu mailovi za mene? :laugh:

• +1 1
Posted
  On 27. 1. 2025. at 6:40, Shan Jan said:

Cek pa jel realno onda da je neko registrovao drugi nalog sa istim imenom? Kako to funkcionise? Sad i  njemu stizu mailovi za mene? :laugh:

Expand  

Ne koliko ja znam, ali ja sam sa time eksperimentisao pre desetak godina. Oni sa tackom su, mislim, bezbedniji od onih bez jer njihovi ne stizu na ove bez a ovi bez stizu ovamo. Srećno sa google podrškom.

• Hvala 1
Posted
  On 27. 1. 2025. at 6:40, Shan Jan said:

Expand  

zamisli da se zoves Milan Petrovic... tvoj poslovni mail je milan.petrovic@firma.rs   medjutim dodje novi Milan Petrovic i napravi mu se mail petrovic.milan@firma.rs   sta mislis, koje su sanse da njemu salju na pravu adresu :D 

• +1 1