zmanic Posted Saturday at 18:50 Posted Saturday at 18:50 Nije retkost da fleška otkaže Za poletak formatirati u samom uređaju u kojem će se na dalje koristiti. Kod Androida se formira čitavo stablo foldera. Koji model TV je u pitanju?
zmanic Posted Saturday at 18:57 Posted Saturday at 18:57 (edited) To znam, pitan za model? PS I sam imam VOX. Nema tu neke posebne nauke ali zavisi max veličina particija od generacije/modela. Edited Saturday at 18:58 by zmanic
zmanic Posted Saturday at 19:13 Posted Saturday at 19:13 (edited) aformiram jednu flešku za sat, kod mene na non smart TV-u, Vox 43" i ostavljam ovde rezultate Za ovaj model: VOX LED Smart TV model 32GOH080B poseduje dva USB 2.0 priključka, što omogućava povezivanje različitih USB uređaja, uključujući USB fleš diskove i eksterne hard diskove. citeturn0search2 Preporuke za USB uređaje: Kompatibilnost: Televizor podržava standardne USB fleš diskove i eksterne hard diskove formatirane u FAT32 ili NTFS sistemu fajlova. Imajte na umu da FAT32 ima ograničenje veličine pojedinačnog fajla do 4 GB, dok NTFS podržava veće fajlove. Kapacitet: Za reprodukciju multimedijalnih sadržaja, USB fleš diskovi kapaciteta od 8 GB do 64 GB su obično dovoljni. Za snimanje TV programa ili skladištenje većeg broja fajlova, preporučuje se korišćenje eksternih hard diskova većeg kapaciteta. Brzina: Iako televizor ima USB 2.0 priključke, USB 3.0 uređaji su unazad kompatibilni i mogu pružiti bolje performanse, posebno pri prenosu većih fajlova. Napomene: Formatiranje: Pre upotrebe, formatirajte USB uređaj na računaru u odgovarajućem formatu (FAT32 ili NTFS) kako biste osigurali kompatibilnost. Broj particija: Televizor može prepoznati više particija na USB uređaju, ali je preporučljivo koristiti jednu primarnu particiju za optimalne performanse. Napajanje: Neki eksterni hard diskovi zahtevaju dodatno napajanje. Uverite se da vaš uređaj može da obezbedi dovoljno energije ili koristite eksterni izvor napajanja ako je potrebno. Za detaljnije informacije, preporučuje se konsultovanje uputstva za upotrebu vašeg VOX LED 32GOH080B Edited Saturday at 19:17 by zmanic
Recommended Posts