Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Nije retkost da fleška otkaže 

Za poletak formatirati u samom uređaju u kojem će se na dalje koristiti.

Kod Androida se formira čitavo stablo foldera.

Koji model TV je u pitanju?

Posted (edited)

To znam, pitan za model?

PS

I sam imam VOX. Nema tu neke posebne nauke ali zavisi max  veličina particija  od generacije/modela.

Edited by zmanic
Posted (edited)

aformiram jednu flešku za sat, kod mene na non smart TV-u, Vox 43" i ostavljam ovde rezultate

Za ovaj model:

VOX LED Smart TV model 32GOH080B poseduje dva USB 2.0 priključka, što omogućava povezivanje različitih USB uređaja, uključujući USB fleš diskove i eksterne hard diskove. citeturn0search2

Preporuke za USB uređaje:

• Kompatibilnost: Televizor podržava standardne USB fleš diskove i eksterne hard diskove formatirane u FAT32 ili NTFS sistemu fajlova. Imajte na umu da FAT32 ima ograničenje veličine pojedinačnog fajla do 4 GB, dok NTFS podržava veće fajlove.

• Kapacitet: Za reprodukciju multimedijalnih sadržaja, USB fleš diskovi kapaciteta od 8 GB do 64 GB su obično dovoljni. Za snimanje TV programa ili skladištenje većeg broja fajlova, preporučuje se korišćenje eksternih hard diskova većeg kapaciteta.

• Brzina: Iako televizor ima USB 2.0 priključke, USB 3.0 uređaji su unazad kompatibilni i mogu pružiti bolje performanse, posebno pri prenosu većih fajlova.

Napomene:

• Formatiranje: Pre upotrebe, formatirajte USB uređaj na računaru u odgovarajućem formatu (FAT32 ili NTFS) kako biste osigurali kompatibilnost.

• Broj particija: Televizor može prepoznati više particija na USB uređaju, ali je preporučljivo koristiti jednu primarnu particiju za optimalne performanse.

• Napajanje: Neki eksterni hard diskovi zahtevaju dodatno napajanje. Uverite se da vaš uređaj može da obezbedi dovoljno energije ili koristite eksterni izvor napajanja ako je potrebno.

Za detaljnije informacije, preporučuje se konsultovanje uputstva za upotrebu vašeg VOX LED 32GOH080B

Edited by zmanic