zmanic Posted January 4 Posted January 4 Nije retkost da fleška otkaže Za poletak formatirati u samom uređaju u kojem će se na dalje koristiti. Kod Androida se formira čitavo stablo foldera. Koji model TV je u pitanju?
zmanic Posted January 4 Posted January 4 (edited) To znam, pitan za model? PS I sam imam VOX. Nema tu neke posebne nauke ali zavisi max veličina particija od generacije/modela. Edited January 4 by zmanic
zmanic Posted January 4 Posted January 4 (edited) aformiram jednu flešku za sat, kod mene na non smart TV-u, Vox 43" i ostavljam ovde rezultate Za ovaj model: VOX LED Smart TV model 32GOH080B poseduje dva USB 2.0 priključka, što omogućava povezivanje različitih USB uređaja, uključujući USB fleš diskove i eksterne hard diskove. citeturn0search2 Preporuke za USB uređaje: Kompatibilnost: Televizor podržava standardne USB fleš diskove i eksterne hard diskove formatirane u FAT32 ili NTFS sistemu fajlova. Imajte na umu da FAT32 ima ograničenje veličine pojedinačnog fajla do 4 GB, dok NTFS podržava veće fajlove. Kapacitet: Za reprodukciju multimedijalnih sadržaja, USB fleš diskovi kapaciteta od 8 GB do 64 GB su obično dovoljni. Za snimanje TV programa ili skladištenje većeg broja fajlova, preporučuje se korišćenje eksternih hard diskova većeg kapaciteta. Brzina: Iako televizor ima USB 2.0 priključke, USB 3.0 uređaji su unazad kompatibilni i mogu pružiti bolje performanse, posebno pri prenosu većih fajlova. Napomene: Formatiranje: Pre upotrebe, formatirajte USB uređaj na računaru u odgovarajućem formatu (FAT32 ili NTFS) kako biste osigurali kompatibilnost. Broj particija: Televizor može prepoznati više particija na USB uređaju, ali je preporučljivo koristiti jednu primarnu particiju za optimalne performanse. Napajanje: Neki eksterni hard diskovi zahtevaju dodatno napajanje. Uverite se da vaš uređaj može da obezbedi dovoljno energije ili koristite eksterni izvor napajanja ako je potrebno. Za detaljnije informacije, preporučuje se konsultovanje uputstva za upotrebu vašeg VOX LED 32GOH080B Edited January 4 by zmanic
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 (edited) Imam jako cudan problem. Vec neko vreme mi stize gomila nekih spamova na nemackom gde sam se kao registrovao i to na regularne sajtove tipa Netflix i sl. Danas vidim da mi je Google Calendar linkovan (pored mog) na jos neki levi gmail account koji je isto neko nemacko ime. E sad, pokusavam da dodjem do Google supporta al me salje na neke Google javne forume. Sto je najgore ne vidim nigde u accountu pa ni u calendaru gde mogu da nadjem i skinem ovoga. Da li neko zna kako da resim problem ili bar da dodjem do Google supporta? Edit: OK uspeo sam da izbacim ovaj mail iz mog accounta. Ocigledno neka Nemica iz Austrije, bilo tu dosta stvari vezano za kozmetik i slicne gluposti. Ajd mozda previse panicim, ko zna kako je tu dospela. Edited January 7 by Shan Jan
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Sad kad gledam sta mi je sve u spamovima, vidim da mi je Western Union poslao na nemackom izvestaje o mom racunu. Mislim mozda je i spam ali imaju sve transakcije.
vememah Posted January 8 Posted January 8 https://www.techradar.com/best/best-free-email-services-for-year https://www.lifewire.com/best-free-email-accounts-1356641
ivy Posted January 8 Posted January 8 hvala,to sam ugl i sama nasla... Ovaj AOL ladno ne salje verifikacioni kod na sms (ili na beckup mail kao drugi) nego insistira na Whats up-u koi nemam
steins Posted January 9 Posted January 9 Ljudi ima li ko od vas da se razume u grafičke kartice, imam glup problem al mi je problem. Potrebna mi je pomoć
jms_uk Posted January 26 Author Posted January 26 Sta bi bio najlaksi nacin da kloniram HDD laptopa koji ima Windows 7 na SSD? Radio sam na meku vise puta, ali ne znam kako ide u PC varijanti. Ako bi pomoglo, imam dva external enclosure-a (ako je lakse da se izvadi original), kao i jedan desktop koji ima Windows 10.
Recommended Posts