zmanic Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 (edited) Wall kablovi su sa punom žicom, Flat sa licnastim Edited December 16, 2024 by zmanic 1 1
MeanM@ Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Juce nam se par puta neki komsija nakaci na LG share screen svojim mobilnim. Krenuo covek da pusta Balasevica 😂 Da li je to moguce ako nisu u istom wifiju oba uredjaja? Nije on mogao/trebao biti u istom, postavljen je password. Jedino sto smo upravo ovih dana uveli orion tv+internet, pa je wifi sifra bila ona njihova genericka. Al kontam da je suludo da je ista na dva novouvedena uredjaja. Smejurija
John Coltrane Posted January 4 Posted January 4 Ne šljaka mi USB fleš na VOX Google TV. Pokušao da ga formatiram iz Win10, pokušao preko TV da ga formatiram, pokušao i preko nekog programa Partition Wizard (nadjoh na netu), ali jednostavno ništa ne radi, pokušao sam i različite video formate - jednostavno ne vidi nikakav sadržaj na usb. Jutros sam kupio nov USB misleći da moj stari ima neku falinku, ali opet ništa. Šta mi je činiti?
John Coltrane Posted January 4 Posted January 4 1 minute ago, zmanic said: Probao si Fat32 bit format particija ? Sad je na NTFS a probao sam na exFAT preko Win (klasika desni klik Format...) Ostaje mi opcija da probam preko tog programa na format koji ti preporučuješ. Sad ću probati.
zmanic Posted January 4 Posted January 4 (edited) Ovo je osnovno, ali kod mene radi exFAT na Androidu : Quote Ključne razlike: Vrsta Maks. veličina particije Maks. veličina fajla Tipično korišćenje FAT12 32 MB Ograničeno klasterima Diskete FAT16 2 GB (do 4 GB) 2 GB Stari hard diskovi FAT32 2 TB (teoretski do 16 TB) 4 GB USB uređaji, SD kartice exFAT 16 EB 16 EB Veliki fajlovi, fleš diskovi Edited January 4 by zmanic
John Coltrane Posted January 4 Posted January 4 Nije mi jasno kako piše "Not connected" a ispod se vidi da ga prepoznaje.
glibav Posted January 4 Posted January 4 Android? Mozda ti fale permisije/dozvole za citanje sa ekternih diskova
Aće Posted January 4 Posted January 4 Da li si probao neki drugi uređaj, možda eksterni HD ili SSD, ili USB manjeg kapaciteta, možda ima ograničenje eksternog kapaciteta, kao npr na telefonima ili tabletima kada ne može mem. kartica iznad određenog kap. i sl. Da li si ga formatirao na kompu ili na samom TV
John Coltrane Posted January 4 Posted January 4 48 minutes ago, Aće said: Da li si probao neki drugi uređaj, možda eksterni HD ili SSD, ili USB manjeg kapaciteta, možda ima ograničenje eksternog kapaciteta, kao npr na telefonima ili tabletima kada ne može mem. kartica iznad određenog kap. i sl. Da li si ga formatirao na kompu ili na samom TV Sinoć sam probao USB od 32GB i pošto nije radio jutros kupih novi od 64GB. Formatirao sam ga i na kompu i na tv i preko posebnog programa, ali bez uspeha. Eksterni imam od 1TB, ali nisam pokušavao, kad dodje hanuma uzeću iz njenog službenog auta od 4GB - to je najstariji i sa najmanjim kapacitetom koji imamo. btw stari TV, koji nije bio smart, isto VOX, terao je bez problema stari usb od 32GB.
Aće Posted January 4 Posted January 4 Meni je u autu tako prestao naprasno da čita dva od tri USB na kojima imam muziku, nemam pojm zašto, na laptopu rade, tamo neće, samo odjednom ih kao ne prepoznaje.
Recommended Posts