kipo Posted Sunday at 14:09 Share Posted Sunday at 14:09 1 hour ago, Shan Jan said: @kipo ako ti je laptop star 10 godina relano je vreme da se menja. Onda je pravo pitanje za sta ga koristis i na osnovu toga da se vidi sta moze da radi posao za male pare Jasno sve. Ovo ce da vrti neki superjednostavan program koji pokrece cnc like masinu, a da ne koristim novi(ji) laptop jer ce biti prasine. Prije 17-18 god sam nesto sl radio sa win 95 bese, max xp, tako da sam siguran da ce ovo raditi posao. Ako pak ne bude, probacu novi cpu ili uzeti nesto bolje. 3 hours ago, gone fishing said: za surf i filmove u 1080p rezoluciji Star laptop, ekran je bas uzasan, ne mozes gledati u njeg. Link to comment
Milosh76 Posted Sunday at 14:15 Share Posted Sunday at 14:15 5 minutes ago, kipo said: Star laptop, ekran je bas uzasan, ne mozes gledati u njeg. Kupis monitor za 100 evra, 24ku neku i od krs slike dobijes veliki ekran sa krs slikom Salu na stranu, kad god mozes, povezuj laptop sa monitorom, oci ce ti biti zahvalne svakako. 2 Link to comment
Shan Jan Posted Sunday at 15:06 Share Posted Sunday at 15:06 Bitno je da znamo cemu sluzi laptop. Ako je gledanje filmove i youtube kuci to moze i neki matori flat TV sa android boxom za par hiljada dindzi. Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 15:09 Share Posted Sunday at 15:09 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Штампач-скенер ми је ХП, па пошто ме иначе јебе како стигне, рачунам да би ме још више јебао ако га упарим са неким не ХП компом. Или грешим Jebaće te svakako, čim tetka ode u Bosansku Krupu. 4 Link to comment
Hamlet Strašni Posted Sunday at 15:11 Share Posted Sunday at 15:11 Just now, JozoMujica said: Jebaće te svakako, čim tetka ode u Bosansku Krupu. И то што кажеш. Овај нови сам купио јер сам стари из немоћи ударио песницом. Link to comment
Vapad Posted Sunday at 16:30 Share Posted Sunday at 16:30 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Штампач-скенер ми је ХП, па пошто ме иначе јебе како стигне, рачунам да би ме још више јебао ако га упарим са неким не ХП компом. Или грешим Pa Grešiš u osnovi jer ga ti uparuješ sa windowsom, ali razumem iz kog ugla dolaziš. Generalno ne verujem da će praviti više ili manje problema, te bih preporučio da gledaš cena/performanse/garancija, a sve ostalo će zezati koliko zeza i inače Link to comment
gone fishing Posted Sunday at 16:49 Share Posted Sunday at 16:49 1 hour ago, Shan Jan said: Bitno je da znamo cemu sluzi laptop. Ako je gledanje filmove i youtube kuci to moze i neki matori flat TV sa android boxom za par hiljada dindzi. i da trpi torturu reklama ovako lepo instaliraš ff i odgovarajući adblocker i spasiš se bede... Link to comment
vememah Posted Sunday at 16:56 Share Posted Sunday at 16:56 Odavno postoji aplikacija SmartTube za Android TV/Google TV OS koja blokira reklame. https://smarttube.app/ 1 Link to comment
pantelia Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Trebao bi mi program koji ce da napravi slideshow od 67 slika i jednom pesmom. Ili jos bolje, da mozda ne znate nekog ko radi takve stvari Ja sam pokusao da se snadjem online, tesko ide. Link to comment
Sokrat Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 9 minutes ago, pantelia said: Trebao bi mi program koji ce da napravi slideshow od 67 slika i jednom pesmom. Ili jos bolje, da mozda ne znate nekog ko radi takve stvari Ja sam pokusao da se snadjem online, tesko ide. Mislim da to možeš u Canvi da uradiš. Možda mora pro verzija, dobiješ mesec dana trial kad se registruješ Link to comment
napadaj Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Mislim da i Microsoft Clipcham može to, a deo Windowsa je. Link to comment
zmanic Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 51 minutes ago, pantelia said: Trebao bi mi program koji ce da napravi slideshow od 67 slika i jednom pesmom. Ili jos bolje, da mozda ne znate nekog ko radi takve stvari Ja sam pokusao da se snadjem online, tesko ide. https://www.movavi.com/learning-portal/best-slideshow-maker-for-windows-10.html Link to comment
Recommended Posts