x500 Posted August 7 Posted August 7 16 hours ago, Caligula said: Realno su mi dali najbolji modem koji imaju - ako je do modema, mogu da kupim bolji, raspitacu se Verovatno jeste do modema zato sto imas mnogo bolje brzine kada istu sim kartu koristis na telefonu. Probaj prvo sa pozicijom modema. Zatim sa podesavanjem modema, kao sto je @Milosh76 rekao. Ako mozes, probaj sa drugim modemom. 16 hours ago, Caligula said: Cekaj, i kartica ima uticaj? Pa zar to nije klasicna SIM kartica? Moze da bude i do kartice, ili do profila katrice na mreznim sistemima poput HSS i/ili PCRF, sto nije tvoj slucaj posto radi u telefonu sasvim ok. 1
Caligula Posted August 7 Posted August 7 3 minutes ago, x500 said: Moze da bude i do kartice, ili do profila katrice na mreznim sistemima poput HSS i/ili PCRF, sto nije tvoj slucaj posto radi u telefonu sasvim ok. Ma ne, telefon koristim ponekad kao hotspot sa mojom regularnom karticom
x500 Posted August 7 Posted August 7 9 minutes ago, Caligula said: Ma ne, telefon koristim ponekad kao hotspot sa mojom regularnom karticom Ubaci tu sim karticu u telefon i probaj test brzine. Onda ces znati da li je do kartice ili do modema. 2
Shan Jan Posted August 8 Posted August 8 Imam dekstop sa Gigabyte plocom H310M S2H 2.0 i procesorom i3-9100F. Kuler se bas cuje iako temperatura CPUa retko kad prelazi 45 stepeni (na mom 20 godina starom Bartonu se nije cuo ni na 90 stepeni i maksimalnom loadu). Cistio sam kuler, menjao settingse za power plan al dzaba. Ono sto citam po forumima, izgleda je to neki krsh kuler koji Intel standardno ugradjuje i ocekivano je da bude bucan. Da li ima neka fora da ga utisam ili znate neki drugi kuler koji mogu da kupim da ga zamenim?
gone fishing Posted August 8 Posted August 8 Ovo je već godinama Best buy kuler za CPU oba proizvođača, ako se ne jure neki sumanuti OC, što na tvom procesoru svakako nije moguće, samo izmeri da li staje u kućište i po izboru možeš uzeti gay varijantu sa led osvetljenjem https://www.eponuda.com/kuleri/lc-power-lc-cc-120-kuler-cena-334395 1
ivy Posted August 13 Posted August 13 Jel zna neko neki browser za windows 7? Izgleda da su ga pustili niz vodu..
igoraki Posted August 13 Posted August 13 Just now, ivy said: Jel zna neko neki browser za windows 7? Izgleda da su ga pustili niz vodu.. Meni radi firefox bez problema
ivy Posted August 13 Posted August 13 Radi mozda postojeci ali nema nista da se instalira Crko mi je crome i sad nema vise nista
Milosh76 Posted August 13 Posted August 13 Odes na www.ninite.com i skines browser koji hoces. Na W7 bi trebalo da radi i najnovija verzija.
brusli Posted August 13 Posted August 13 1 hour ago, ivy said: Jel zna neko neki browser za windows 7? Izgleda da su ga pustili niz vodu.. Jedino je podrzan Firefox, ali ne jos dugo: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-users-windows-7-8-and-81-moving-extended-support Tj radice i dalje, ali nece biti updatea.
ivy Posted August 14 Posted August 14 Cak ni onaj mikrosoftov Edge nema za ispod 8.1 I sad svi sa uredjajima koji su slabi za 10tku treba da ih pobacamo?
ivy Posted August 14 Posted August 14 (edited) evo javljam se sa Supermiuma ..glupog li imena ...ali bar radi.. samo jos da nadjem ad blockere Edited August 14 by ivy
JozoMujica Posted August 14 Posted August 14 1 hour ago, ivy said: I sad svi sa uredjajima koji su slabi za 10tku treba da ih pobacamo? Linux. 1
Fakundo Sava Posted August 14 Posted August 14 Ne razumem,moj otac na primer još ima 7,ima normalno sve programe
Recommended Posts