Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ako uspemo, smemo li bar ne-PM javno da se qrčimo kakvi smo hakeri?

Posted (edited)

Ima li još neko problema sa apdejtovanjem Avire u poslednja 2-3 dana?

Edited by Conspirator
Posted

ima. od nedelje nece da se apdejtuje. stalno dobijam: internet connection failed.

Posted

I na jednom mom kompu koji ju ima instaliranu isti vrag.Danas sam skinuo apdejt manjualno, sa njiove stranice.

Posted

Kad već avirašimo™, meni se pre 15 minuta apdejtovala sasvim normalno...

Posted

Sad konačno i kod mene proradio apdejt.

Posted

A ima li neko frke sa Youtube-om poslednjih par dana? :huh:

Posted

Kakve tačno frke? Radi perfektno i na poslu i kod kuće.

Posted
koristim IE, odem na tools i odcekiram workoffline, ali ponovo mi se desava isto, izlazi mi budjavi prozor za dial up konekciju. jedva sam otvorio topic da napisem ovaj post.
Odes na tools pa options pa connection pa tu iskljucis...trenutno nemam pristup IE al tu imas opciju da iskljucis dial up konekciju zove se NEVER DIAL
Posted
A ima li neko frke sa Youtube-om poslednjih par dana? :huh:
cesto ne radi, tj. play ide 2 sekunde pa stane. kapiram da je do njihovih servera.
Posted
cesto ne radi, tj. play ide 2 sekunde pa stane. kapiram da je do njihovih servera.
Ovo se i ranije desavalo iz Firefoxa - npr. film ucitan do kraja, ali player redovno zaglavi na istom mestu. Sa IE je radilo ok.
Posted
Vec je bilo reci o tome ovde... Flash plugin je problem
Posted
Kakve tačno frke? Radi perfektno i na poslu i kod kuće.
Pa uglavnom nije hteo da mi se otvori ni www.youtube.com, ne radi se o frci sa samim videoima.Sad radi.
Posted

da li se desilo nekome da komp neće da se ugasi na 'turn off' nego se restartuje? promena napajanja i flešovanje biosa nisu pomogli, a isto se dešava i iz safe moda.rikavela ploča ili ima nešto što meni nije palo na pamet?

Posted

ima li neki jednostavan nacin da utvrdim jesam li iza NAT-a?