bios Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 i meni net radi kilavo zadnjih dana i varira brzina, s tim što sam ja na kablu. verovatno je da je problem kod nadprovajdera.
nbg4ever Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Isto je i kod Sezama. Obican USB modem. Nema tu nekih posebnih podesavanja. Skini neki program za monitoring bandwidtha, pa vidi da li ti nesto srce net
Tihajeza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 - i probaj ovaj test http://www.speedtest.net/ aha, ovaj je bolji. 447 kbps (51)hvala
Grunf Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jebala vas USB konekcija modema sa kompom. to se mece na mrezni kabel i tacka.
bios Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jebiga kad ADSL provajderi uglavnom uvaljuju ono sagemovo đubre koje ne može drugačije osim na USB.
Kudravi Gaucos Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 jebala vas USB konekcija modema sa kompom. to se mece na mrezni kabel i tacka.Cujes da nema rupa.A sta fali povezivanju preko USB-a? Kad ides na karticu, onda komp ne mora da se zajebava sa USB protokom. Olaksavas procesoru i stedis ga za druge stvari.
Zli Gli Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Kad ides na karticu, onda komp ne mora da se zajebava sa USB protokom. Olaksavas procesoru i stedis ga za druge stvari.Moj procesor je svakako raspadnut tako da to nije bitno. Ako nema razlike u realnoj brzini konekcije, ja zadovoljan.
Kudravi Gaucos Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moj procesor je svakako raspadnut tako da to nije bitno. Ako nema razlike u realnoj brzini konekcije, ja zadovoljan.Ne bi trebalo da ima.
JozoMujica Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moj procesor je svakako raspadnut tako da to nije bitno. Ako nema razlike u realnoj brzini konekcije, ja zadovoljan.Ako ti je procesor raspadnut (???), pri čemu pretpostavljam da hoćeš da kažeš da je spor i zastareo, onda i te kako ima veze i treba ga što više rasteretiti.No, ima jedan drugi problem, a to je da, prema informacijama od čoveka iz tehničke podrške SBB-a, mnogo majkiploči bi spaljeno od strane kablovskog modema uštekanog preko USB-a. Pa vi (koji imate mogućnost izbora) vidite.
Zli Gli Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moze biti da si u pravu za rasterecivanje procesora (imam AMD sa laznih 1700Mhz, koji korektno odradjuje ono cemu je namenjen) ali mislim da ovaj modem i nema opciju povezivanja preko mrezne.
JFrame Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 (edited) U pravu si, mozes da ga povezes samo preko USB-a... U slucaju da koristis Linux, ne bi voleo da imas tog Sagem-a... :)Ja koristim sledecu spravicu: Edited September 14, 2008 by JFrame
amnesiac Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja koristim sledecu spravicu:takođe sam u procesu zamene odvratnog usb adsl modema nekim normalnim ethernet. već mi preporučili tp-link kao ponajbolji odnos cena/performanse. mada sam mislio da je recimo d-link keva. lm, jel taj model preporučljiv? i gde ga nabaviti? unapred zahvalan.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dajte preporuke za neko programče koje može dosta kvalitetno da zapisuje šta se trenutno odvija na ekranu? Tj ako se koristi neka aplikacija, ili se nešto igra, da se kreira video-zapis u divx formatu?
Recommended Posts