April Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Nije uspelo Probaću da vidim taj cache da povećam, samo nemam ideju kako
Mil@n Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Ne znam, zar nije lakše da obrišeš cache? To će mu svakako dati dovoljno prostora da diše, pa ćeš znati da li je uzrok manjak prostora u kešu ili nešto drugo.
notenoughreasonsforclaire Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Kako potvrditi nalog na Youtubu bez ostavljanja broja mobilnog?
Reaktor Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Kako potvrditi nalog na Youtubu bez ostavljanja broja mobilnog? Ostaviš im fiksni.
John Coltrane Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Znam to, koristim iCloud. Nego cujem da dosta ljudi koristi sve vise i DB pa reko aj ovde da pitam sta je za i protiv. Sent from my iPhone using Tapatalk
JozoMujica Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Znam to, koristim iCloud. Nego cujem da dosta ljudi koristi sve vise i DB pa reko aj ovde da pitam sta je za i protiv. Sent from my iPhone using Tapatalk Za je sto mozes da serujes sadrzaj (ne po jedan fajl, vec citave foldere) i sa nekim ko nema ni Apple uredjaje ni instaliran iCloud. Zapravo, ne mora da ima nista, samo nesto na cemu moze da pokrene browser.
hazard Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ubi me Flash Player na Youtube, prekida mi zvuk svako malo...šta činiti? Na Firefox jos gore, zamrzava skroz Šta će ti uopšte Flash plejer za YT? Oni podržavaju HTML5 video već godinama. Pogledaj u podešavanjima svog YT naloga, bilo je ranije da biraš html5 ili flash, pa si mogao da selektuješ nešto tipa ,,uvek html5 osim ako ga browser ne podržava" (svi današnji browseri bi trebalo da podržavaju html5).
Miljenko Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Juče mi jave da je stigao komp iz servisa. Donesem ga kući, povežem sve i ništa. Uključim power prekidač, vidim da reaguju miš i tastatura, ali od ploče ni meo. Vratim tastaturu na stari komp, otkazala. Bilans. Vratio im komp, 45 minuta po prijemu, za novi servis; kupio tastaturu, komada jedan. Nije bilo nikakvog puf, mirisa paljevine, ili nečeg sličnog. Totalni smor.
Miljenko Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Da. U povratnici je pisalo da je samo očišćen od prašine.
Recommended Posts