Anonymous Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Meni kompjuter diže sistem iz drugog puta (prvi put pokaže BSD i umre) od kako sam overklokovao procesor, posle radi savršeno. Navikao sam se. Interesantno je da restart uradi normalno.
Moća Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ne kupljeni su kao kit i do pre godinu ipo radili bez problema. Posle se poceo javljati problem retko pa sve cesce da je na kraju bilo nemoguce pokrenuti vin bez nekoliko on-off. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Milosh76 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Sad sam na kompu, pa mi je lakse... Elem, pitanje, da li obe memorije pojedinacno rade normalno i u oba slota, a zezaju kad su zajedno? Da li si probao sve kombinacije? Odavde skini memtest odavde skini Rufus Usb nemam da ti dam, to se snadji sam.. .U BIOSu namesti butovanje sa USB-a i nek ti pokrene, pusti mu test bar 3 puta i vidi da li ima gresaka. Nije nemoguce da zeza memorija.
radisa Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ne kupljeni su kao kit i do pre godinu ipo radili bez problema. Posle se poceo javljati problem retko pa sve cesce da je na kraju bilo nemoguce pokrenuti vin bez nekoliko on-off. Sent from my Le X620 using Tapatalk Meni se to dešavalo kad su mi otišli neki kondezatori na ploči, pre 6-7 godina, na starom kompu... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
JozoMujica Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Napajanje, sad da li napajanje kao komponenta ili delovi napajanja na ploci (kondenzatori, sto kaze Radisa)... Kad dva modula povuku struju, pobrljavi, kad se bodu pojedinacno, pobrljavi malo. :D Edited June 22, 2017 by JozoMujica
Moća Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) @radisa Hm provericu i to. Jel to moze da se menja? @Jozo Napajanje ne bi trebalo relativno je novo. Edited June 22, 2017 by Moća
Milosh76 Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Moze da se zameni ako si dobar sa lemilicom... Sent from my ME173X using Tapatalk
JozoMujica Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Moze da se zameni ako si dobar sa dobrom lemilicom... Sent from my ME173X using Tapatalk
Indy Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Nije mi jasno da li Moca misli da menja napajanje (sto je jednostavno), ili kondenzatore. Ako je ovo drugo, obavezno prvo proveri da su ispraznjeni (opasni su po zivot.) U najmanju ruku, napravi na njima kurslus (izolovanim) srafcigerom, mada to nije idealan nacin da se isprazne...
JozoMujica Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Nije mi jasno da li Moca misli da menja napajanje (sto je jednostavno), ili kondenzatore. Ako je ovo drugo, obavezno prvo proveri da su ispraznjeni (opasni su po zivot.) U najmanju ruku, napravi na njima kurslus (izolovanim) srafcigerom, mada to nije idealan nacin da se isprazne...Šta je opasno po život? 5-12V u kondenzatoru? Reč je o kondenzatorima na matičnoj ploči. Edited June 25, 2017 by JozoMujica
Indy Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Napajanje, sad da li napajanje kao komponenta ili delovi napajanja na ploci (kondenzatori, sto kaze Radisa)... Nije mi bilo ocito na koje se kondenzatore tacno misli... Zanemarite.
katamaran Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Dovoljno je jednom da zakačiš neki ransomware i da zažališ zbog toga Al ako redovno praktikujes da ti radi u pozadini mozes da fasujes ko zna sta
Recommended Posts