Milosh76 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Koja ti je verzija flash plejera? Mozes u Control panelu da vidis
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 (edited) Ovo vidim u Add and remove Ovo kad se muvam tamo po Properties A ovo mi pokazuje na njihovom sajtu: Dakle, danas sam kao, ne bih li probao da resim problem, instalirao ovu verziju 25.0....ali je izgleda disabled...Kad pratim njihovo uputstvo za enable ja tamo u settings uopste nemam (nisam sposoban da uocim? ) Flash... Pojma nemam...Klasican nazadni korisnik...Do pre dva dana je radilo bez problema, sad sipak...Cistio sam i cookies i history, tamo ovamo, sve sto sam nasao na netu, a da znam koliko toliko sta je to....I nista... Edited June 9, 2017 by Nesh
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 (edited) A evo sta sam nasao tamo u plugins u Chromeu Opste zamesateljstvo...Medjutim, ta verzija 22.0..itd...je bila i pre dva dana pa je radilo...Ko bi ga znao... EDIT: A sad, something completely different...Tek sad uocavam da u Firefoxu i Operu ne mogu da pustim ni video sa facebooka...Youtube radi...Raspad sistema... Edited June 9, 2017 by Nesh
malistev Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Pa najavili su poslednjih meseci da ce poceti da blokiraju po defaultu flash sadrzaje, mozda ih treba negde eksplicitno dozvoliti (kao sto je to "always allowed to run" na gornjem skrinshotu)? Inace, ja nemam na racunaru poduze instalirano nista od flasha osim Chrome-ovog internog i nisam imao probleme sa bilo kakvim sadrzajem i u hromu ni u lisici.
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Nije "always allowed to run", probao sam. Sve u svemu, da li ovo znaci da ja sa XP necu uskoro moci da gledam nista na facebooku (na twitteru izgleda vec reseno :D) itd...Kod Firefoxa vidim da su mi blokirali Flash zbog moje sigurnosti...Tu vise ne mogu da gledam ni snimke sa Facebooka... Znam, treba da kupim novi kompjuter al nisam sad bas trenutno "raspolozen" pa rekoh da sa ovim teram dok moze... :(
Milosh76 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Mozda ti treba samo memorija, a ako imas preko 2 GB onda ti ne treba ni to, nego samo sveza instalacija WIN7
Milosh76 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 ! Gb je minimum, sa 2 ce ti raditi fino, sto vise RAM memorije to bolje... jos ako je DDR2... radice sasvim pristojno... Koji ti je procesor?
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 ! Gb je minimum, sa 2 ce ti raditi fino, sto vise RAM memorije to bolje... jos ako je DDR2... radice sasvim pristojno... Koji ti je procesor? Intel ® Celeron ® CPU E3300@2.50 GHz (2CPUs)
Milosh76 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Radice ti Win7 bez problema, ali nema potrebe da reinstaliras WIn samo zbog videa na twitteru :D A definitivno podrska za XP pocinje da se ukida za sve pa i za browsere i sl.
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Ma necu zbog twittera svakako, nego nemoj sve da stane... :D Pa jel moze 10 na ovo moje sokocalo?
Milosh76 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Ulozis 100 evra u komp... ssd od 120 ili 256 GB, i jos 4 GB RAM memorije ima da ti peva racunar da se cuje do neba... A skok sa XP na Win 10 ce tek biti ogroman, pogotovo ako se nisi susreo sa 10kom nikad...
Nesh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Dakle, jos mogu i da biram. :D Ma meni je i XP u redu jer koristim kompjuter za internet, pisanje, fotografije...itd, te obicne stvari. Igrice ne igram, filmove ne gledam...Pravi teča! :D Hvala na pomoci, drugari, i izvinjavajte sto vas ugusih.
Recommended Posts