Tale Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Može: tweet_id,"in_reply_to_status_id","in_reply_to_user_id","timestamp","source","text","retweeted_status_id","retweeted_status_user_id","retweeted_status_timestamp","expanded_urls" Mene samo zanima da izvučem koliko je mojih tvitova bilo upućeno jednom nalogu (bilo direktno bilo kroz mention) a to izgleda da ne mogu da dobijem.
Tale Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Ne znam. Generalno me zeza format .csv fajla jer podaci ne idu redom:
3opge Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Ne znam. Generalno me zeza format .csv fajla jer podaci ne idu redom: nisi izgleda dobro importovo to u shitinu, stavi na pocetku da je separator ","
Caligula Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 A u BIOS možeš li da uđeš? Jel reaguje računar na tastaturu, nevezano od operativnog sistema? Pre nego što je ištekaš i uštekaš ponovo, dakle nakon uključivanja računara? Dakle ako pri restartu izvucem pa uvucem USB tastature, mogu da udjem u BIOS. Ako je ne diram, pri svakom restartu je mrtva (dok ne izvucem pa uvucem u USB ulaz) Glupo mi da se blamiram sa zamenom tastature u radnji ako je problem do kompa :( Daj instrukcije, sta da radim u BIOSu kada udjem jbg
Utvara Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Vrlo optimistično. :) Ja sam kao pokušao da iskoristim aircrack da razbijem neku šifru, odustao sam posle nedelju dana razbijanja glave. Jednostavno nešto nije htelo da radi u više koraka, popizdeo sam i digao ruke. Možda se nešto u međuvremenu i promenilo, ali koliko ja znam to je isproban način da se razbije WEP i WPA1 zaštita.
Utvara Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) Dakle ako pri restartu izvucem pa uvucem USB tastature, mogu da udjem u BIOS. Ako je ne diram, pri svakom restartu je mrtva (dok ne izvucem pa uvucem u USB ulaz) Glupo mi da se blamiram sa zamenom tastature u radnji ako je problem do kompa :( Daj instrukcije, sta da radim u BIOSu kada udjem jbg Mrdaj tastere na tastaturi kad uđeš u BIOS, da vidiš da li radi uopšte, to je hteo da ti kaže. Probaj da učiniš sledeće stvari: #1 Da ne diraš tastaturu ni na koji način. #2 Ugasiš kompjuter, staviš tastaturu, upališ kompjuter, uđeš u BIOS. #3 Da staviš neku drugu zamensku tastaturu, koja ti se nađe u kući. Pozajmi od komšije. Aha. Sad kapiram u čemu je problem. Ne prepoznaje tastaturu dok se ne isključi pa opet uključi u kompjuter. Mislim da je problem do tastature koja ne pošalje neki signal na vreme, treba joj vremena da proradi, za to vreme BIOS protrči i objavi da ne vidi tastaturu. Baci to u kantu i kupi drugu tastaturu, ko ga j****. Nisi ti dužan da se baviš testiranjem i otklanjanjem bagova između kontrolera tastature i BIOSa ili čega već. Edited May 18, 2017 by Utvara
JozoMujica Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Dakle ako pri restartu izvucem pa uvucem USB tastature, mogu da udjem u BIOS. Ako je ne diram, pri svakom restartu je mrtva (dok ne izvucem pa uvucem u USB ulaz) Glupo mi da se blamiram sa zamenom tastature u radnji ako je problem do kompa :( Daj instrukcije, sta da radim u BIOSu kada udjem jbg Deluje da nije problem do Windowsa. Ako ti se dešava sa obe tastature, nije ni do tastature. Potraži po BIOS-u neku opciju koja se odnosi na USB uređaje, vidi da li tamo ima nešto što uspavljuje portove... Da nije podešeno da ti je tastatura PS/2, ako takvo podešavanje postoji u BIOS-u. Malo mi je teško ovako da ti kažem šta da radiš jer ne znam ni šta imaš od opcija u BIOS-u...
Skyhighatrist Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Naručio na KP od lika iz NS, za 8500 dindži (spram 14k u Gigi). Quite the difference. E sad, pošto sam uštedeo 50 evra, sa'ću lepo da dodam još 30 i da uzmem 240gb SSDa, kod istog lika. Samo da prijavim da mišonja zakiva (a još nisam ni instalirao software za podešavanje dugmića)! 'Fala Radiša! Idem prvo da se odam kloniranju C diska na novi SSD, pa kad to obavim, zajebavancija sa glodarom.
copkillah Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Naručio na KP od lika iz NS, za 8500 dindži (spram 14k u Gigi). Quite the difference. E sad, pošto sam uštedeo 50 evra, sa'ću lepo da dodam još 30 i da uzmem 240gb SSDa, kod istog lika. daj lika, da ne pogađam po sajtu ko je :D
Skyhighatrist Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Eno ti link u PM, da ne reklamiramo baš otvoreno :)
Skyhighatrist Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 SSD :ziga: Kakva promena jbt, očekivao sam boljitak, ali ovo je ludilo!
Recommended Posts