Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

pa zar ne zvuči moćnije od tajkun, reci?

Posted

pa zar ne zvuči moćnije od tajkun, reci?

Jedan je tajkun ovde ;-)
Posted

Kad uključim comp, pojavi se regularno Starting Windows, pa ono Welcome na plavom ekranu i zatim ništa- crnilo, nema života. :(

Šta je dijagnoza? Čemu da se nadam?

Posted

Win 7.

Ulazila. Sve isto, samo krupnija slova i sve ostalo. Pokrene se kako treba i onda se zacrni.

Posted

Otkud zam. Verovatno jeste. Pet godina ga imam.

Sad sam se čula sa 'majstorom'. Izgleda da će morati reinstalacija. Videće kad dođe.

Posted (edited)

moguće i da je hardver, grafička mi pada na pamet

Edited by boshoku
Posted

Šta god da je, ne mogu sama ništa da uradim. Sutra ga nosi, a meni ostaje da se nadam da će sutra i da ga vrati u upotrebljivom stanju. :)

Posted

Imam Asus tablet vec 3-4 godine,  u poslednje vreme mi se desava da se sam od sebe restartuje. Bez ikakvih vidljivh razloga. Ne radi nikakvo azuriranje sistema, niti neke aplikacije, samo posle kacenja na wifi posle nekog vremena se restartuje, a onda normalno radi. Cak mi se par puta desilo da se restartuje 2 puta u nekoliko minuta, pa onda radi normalno par dana.

Baterija mu nije bila pred praznjenjem niti sam dobijao neka upozorenja tipa virusi i sl. 

Da li je vreme za kupovinu novog ili hard reset ili nesto trece?

Posted

Biser od žene je usisavao kućište dok je PC radio, gle čuda po povratku sa posla neće ni da se čuje beep. Otvoreno kućište provereni kablovi i komponente sve deluje ok. Posle pritiskanja power on dugmeta kuler sa napajanja se malo mrdne i to je to.

Šta mislite, šta je stradalo prvo?

Posted (edited)

Napajanje, pa MB, ili je samo ispao neki konektor

PS

Proveri i da memorija nije ispala iz ležišta.

Edited by zmanic
Posted

Čuje li se jedan ili više beepova?

Posted

Nema beepa po pritisku na power button. Samo se malo oba kulera mrdnu tipa jedva primetno i to je to. Led dioda na ploči gori al to može da bude lažna nada.