James Marshall Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 pa zar ne zvuči moćnije od tajkun, reci?
Frank Pembleton Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 pa zar ne zvuči moćnije od tajkun, reci?Jedan je tajkun ovde ;-)
Frau Gabrijela Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Kad uključim comp, pojavi se regularno Starting Windows, pa ono Welcome na plavom ekranu i zatim ništa- crnilo, nema života. :( Šta je dijagnoza? Čemu da se nadam?
Frau Gabrijela Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Win 7. Ulazila. Sve isto, samo krupnija slova i sve ostalo. Pokrene se kako treba i onda se zacrni.
Frau Gabrijela Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Otkud zam. Verovatno jeste. Pet godina ga imam. Sad sam se čula sa 'majstorom'. Izgleda da će morati reinstalacija. Videće kad dođe.
boshoku Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) moguće i da je hardver, grafička mi pada na pamet Edited January 27, 2017 by boshoku
Frau Gabrijela Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Šta god da je, ne mogu sama ništa da uradim. Sutra ga nosi, a meni ostaje da se nadam da će sutra i da ga vrati u upotrebljivom stanju. :)
Milosh76 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Imam Asus tablet vec 3-4 godine, u poslednje vreme mi se desava da se sam od sebe restartuje. Bez ikakvih vidljivh razloga. Ne radi nikakvo azuriranje sistema, niti neke aplikacije, samo posle kacenja na wifi posle nekog vremena se restartuje, a onda normalno radi. Cak mi se par puta desilo da se restartuje 2 puta u nekoliko minuta, pa onda radi normalno par dana. Baterija mu nije bila pred praznjenjem niti sam dobijao neka upozorenja tipa virusi i sl. Da li je vreme za kupovinu novog ili hard reset ili nesto trece?
Azdaja Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Biser od žene je usisavao kućište dok je PC radio, gle čuda po povratku sa posla neće ni da se čuje beep. Otvoreno kućište provereni kablovi i komponente sve deluje ok. Posle pritiskanja power on dugmeta kuler sa napajanja se malo mrdne i to je to. Šta mislite, šta je stradalo prvo?
zmanic Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) Napajanje, pa MB, ili je samo ispao neki konektor PS Proveri i da memorija nije ispala iz ležišta. Edited January 28, 2017 by zmanic
Azdaja Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nema beepa po pritisku na power button. Samo se malo oba kulera mrdnu tipa jedva primetno i to je to. Led dioda na ploči gori al to može da bude lažna nada.
Recommended Posts