halloween Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Imate li preporuku ili savet za kupvinu power banka? Moj telefon je nov, baterija 2200 mAh, ali ako odem na neko putovanje trebaće mi ipak ovaj dodatak. Ništa ne znam o njima, osim da služe kao pokretni punjač. Edited January 15, 2017 by halloween
renne Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Što veća amperaža to bolje. To je jedina mudrost
katamaran Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Cisto da se pohvalim da sam sinoc konacno uspeo da ugasim komp na slepo. Mozda jos nekom zatreba :) 1. win+d 2. alt +F4 3. enter Kad sam pokusavao alt f4 x2 nesto mi nije uspevalo
tixo Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Imate li preporuku ili savet za kupvinu power banka? Moj telefon je nov, baterija 2200 mAh, ali ako odem na neko putovanje trebaće mi ipak ovaj dodatak. Ništa ne znam o njima, osim da služe kao pokretni punjač.Teško je biti pametan, meni je prošli izgledao odlično i imao dobar kapacitet, ali je prebrzo umro... Sad koristim neki Anker i za sad se odlično drži i brzo se i puni, i puni uređaje... Biće da ima i ti pare/muzika logike. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Razzmatazz Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ja koristim Intenso Slim, koji ima već ugrađen kablić u sebi pa ne mora da se nosi poseban. Za sada sam zadovoljan, mada ima jednu manu - izgleda potpuno kao ugašeni crni telefon i već dva puta sam poneo njega sa sobom umesto telefon.
Malvo Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ima li neko iskustva - koliko kosta zamena slota za punjenje mobilnog? Punio mi se sve sporije do trenutka kad se jedva punio, pa sam mislio da je do malo nagrizenog kabla, zatim sam uzeo neki, valjda, Samsungov, koji je bio duzi i isao dublje ali je i on poceo da stuca, evo, do situacije da ide do 5% i nece nadalje. Cenim da do sutra nece preziveti, pa da znam sta mi je ciniti. Laik sam, ali izgleda mi kao da je slot za punjenje otisao. U pitanju je Lumia 630.
renne Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ja menjao na nekom praistorijskom s1 za 1000 dinara
Malvo Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Hm, to je odlicno. Nek je i do dve hiljade. Citao sam nesto po netu da izadje 30-40 evra, mislim mnogo mi to nesto za obican slot.
renne Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ja ram radio u PIN servisu u T.bunaru, ako ti nešto znači
Malvo Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Daleko mi je Tosin bunar, posebno po ovoj mecavi :D Raspitacu se ovde po juznom delu grada kako stoje cene. Hvala u svakom slucaju.
katamaran Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 (edited) Ima valjda taj Pin i negde kod Kneza. Po tim simptomima moze da bude i baterija. Edit: Lupam za Pin. Ovde je valjda Ekran. Edited January 19, 2017 by katamaran
Frank Pembleton Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Ima valjda taj Pin i negde kod Kneza. Po tim simptomima moze da bude i baterija. Edit: Lupam za Pin. Ovde je valjda Ekran. Zar nema Pin u čumićevom?
stajebrebilo Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Ima li ko iskustva sa solarnim powerbank? Iskocilo mi na mejl neki od 13000 mAh za 4500 din. Slucajno poslato sa Tapatoka
katamaran Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Zar nema Pin u čumićevom? Tako sam nesto i ja mislio al google pominje samo onaj u Tosinom Bunaru Ima li ko iskustva sa solarnim powerbank? Iskocilo mi na mejl neki od 13000 mAh za 4500 din. Slucajno poslato sa Tapatoka Nemam iskustva al sam se svojevremeno lozio da ga uzmem pa odustao kad sam procitao iskustva ljudi. Sjajna stvar u teoriji al kazu da u praksi bas i ne funkcionise najbolje.
Recommended Posts