katamaran Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 instaliraj i ovaj AMD/Intel Switchable High-Definition (HD) Graphics Driver
Milosh76 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) odem na google izbaci mi www.google.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER Odem na facebook izbaci mi www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER Bilo koji sajt sa https isto mi izbaci... u pitanju je najnoviji firefox Problem do juce nije postojao, znam da je problem u sertifikatima, ali kako ih resiti? U IE radi normalno Imam krekovani ESET 8 i kad ga disable isto se desava YAHOO i Intesa su mi dali mogucnost da ubacim "izuzetak" tj prihvatim sertifikate P.S. www.mozilla.org uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER Znaci firefox ima neki problem u zivotu... Edited January 12, 2017 by Milosh76
Milosh76 Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 ili win update za 7icu... Izvinjavam se na duplom postu Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Reaktor Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 @Milosh76 Proveri da li su ti sat i datum/godina dobro podešeni u windowsu. Meni se to dešavalo ranije, a razlog je bila baterija na matičnoj ploči koja je crkavala. To je izazvalo da se datum resetuje na neki fabrički, pa su mi se pojavljivale i poruke o serifikatima.
katamaran Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) Treba mi preporuka za neki sto jednostavniji program za gasenje kompa. Vremensko gasenje mi najmanje pravi posao. Idealno bi bilo na odredjeno dugme na tastaturi ili kombinaciju eventualno nesto da mogu da ga ugasim preko telefona (win phone) posle kratkog guglanja ovo mi deluje da bi moglo donekle da bude od koristi http://www.airytec.com/en/switch-off/ neki proveren softver? edit: ovo su smaraci http://www.airytec.com/en/switch-off/faq/how-to-shutdown-or-restart-pc-remotely-from-any-computer-or-mobile-phone.aspx jednostavniji mi je teamviewer. Idealno bi bilo na dugme al da ne moram da palim monitor :) (a da dugme ne bude na napajanju...) Edited January 13, 2017 by katamaran
Time Crisis Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ako treba preko Win phone-a, onda teamviewer
katamaran Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Sad sam probao. Radi, al je preveliko cimanje. Moram da prepisem devetocifreni id + pass nadao sam se najpre nekom gde mogu na tastaturi da kliknem kombinaciju tastera da ga ugasim. I upravo se setio alt+f4 Tako bih trebalo da mogu da ga ugasim bez monitora. alt f4 x 2 je dovelo do menija za gasenje. Onda verovatno treba i treci put da pritisnem ili eventualno enter. Da se odraditi na slepo :) fala tebi a fala i meni sto sam se setio :)
Milosh76 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 @Milosh76 Proveri da li su ti sat i datum/godina dobro podešeni u windowsu. Meni se to dešavalo ranije, a razlog je bila baterija na matičnoj ploči koja je crkavala. To je izazvalo da se datum resetuje na neki fabrički, pa su mi se pojavljivale i poruke o serifikatima. Dobri su datum i godinam drugar mi rece da je mozda u pitanju win update. Iguglacu nesto na poslu, izuzetno me smara IE... Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Time Crisis Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Dobri su datum i godinam drugar mi rece da je mozda u pitanju win update. Iguglacu nesto na poslu, izuzetno me smara IE... Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta Pre će biti da je Mozilla, vidi jel imaš najnoviju verziju
Milosh76 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) Najnovija moguca... Problem je nastao 11.1. kad sam odradio neki win update za win7. Sutra vece (12.1.) kad sam ukljucio komp video sam taj problem, znaci prvi osumnjiceni je win update, ali mi neda da ga deinstaliram jer je "vazan" security update... ukupno ih je bilo 3.. Edited January 13, 2017 by Milosh76
Milosh76 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Resio sam problem na najgluplji i najjednostavniji moguci nacin... reinstalacijom firefoxa. :D
mustang Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 pametno :) ima li neko da je uzeo novi google pixel xl po mogustvu i da mi kaze malo vise o kameri? koliki je objektiv? ne mogu da nadjem specs za to osim daje f2.0 ali ne i mm
bigvlada Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Front Camera 8MP, 1/3.2" Sony IMX179 Exmor R, 1.4µm pixels, f/2.4 Rear Camera 12.3MP, 1/2.3" Sony IMX378 Exmor RS, 1.55µm pixels, f/2.0, PDAF + Laser AF, HDR+, dual LED flash http://www.anandtech.com/show/10753/the-google-pixel-xl-review Edited January 14, 2017 by bigvlada
mustang Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) hvala vlado, to sam nasla i ja ali ne i sirinu objektiva a nisam ni koliki je zoom Edited January 15, 2017 by mustang
Recommended Posts