Time Crisis Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Valjda štede ipv4 adrese, nemam pojma. :) Naravno, ne tvrdim da je nužno to u pitanju, ali treba proveriti.
Haralampije Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Da li je neko ima Telekomov VDSL ruter ZTE H168N, i da li je uspeo da konfigurise port-forwarding na njemu? Mislim, konfigurisao sam to do sada na ne znam ni ja na koliko rutera, ali nikad mi se nije desilo da me ovoliko zeza i da nece da radi. Kada sa Interneta skeniram port 3455 na WAN IP adresi vidim da je otvoren, ali kada pokusam iz browsera da pristupim tom ruteru preko WAN adrese:3455 - dobijem time out. Capture.JPG moze da bude i sasvim banalno:probaj neki port sa brojem preko 6000
BarryWhite Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ima li neko predstavu kako su se kod mene na kompjuteru pojavile slike neke druge osobe u folderu gde su ViberDownloads? I to ladno neke slike Siniše Malog i ima na nekim i Vučića :D
Razzmatazz Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Vučić i Siniša Mali? Onda je sve u redu. Go about your business.
BarryWhite Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Vučić i Siniša Mali? Onda je sve u redu. Go about your business. Ma nema nista pikantno, slike sa nekih javnih skupova. Pitam se da li postoji mogucnost da se nesto samo download-je...
Frank Pembleton Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ima li neko predstavu kako su se kod mene na kompjuteru pojavile slike neke druge osobe u folderu gde su ViberDownloads? I to ladno neke slike Siniše Malog i ima na nekim i Vučića :D Možda si u grupi pa neko šalje, a možda si pokupio avatare korisnika...
JakeBlues Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Telekom je izblokirao port forwarding još pre par meseci (pogledj teme u vezi sa "carrier-grade NAT" po domaćim forumima), moguće da ti je to problem. Proradilo s drugim ruterom, na istom VDSL prikljucku.
אַף אֶחָד Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 razmatra se u kuci kupovina wii u. kako to cudo uopste funkcionise? mogu li igrice da se skladiste po hard diskovima i razmenjuju? sta je od dodatne opreme pozeljno imati? koje igrice su vam omiljene? u fusnoti - ideja je da se igraju igre koje petogodisnjak moze da pokapira. kod nekih prijatelja smo igrali tenis i to je super islo. i neki ples koji je bio bas zabavan.
JozoMujica Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 sta je od dodatne opreme pozeljno imati? Iz iskustva vlasnika koje poznajem, rešetku za zaštitu televizora.
maheem Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 razmatra se u kuci kupovina wii u. kako to cudo uopste funkcionise? mogu li igrice da se skladiste po hard diskovima i razmenjuju? sta je od dodatne opreme pozeljno imati? koje igrice su vam omiljene? u fusnoti - ideja je da se igraju igre koje petogodisnjak moze da pokapira. kod nekih prijatelja smo igrali tenis i to je super islo. i neki ples koji je bio bas zabavan. taman htedoh da udarim +1, tj da sam i ja zainteresovan za wii, al onda videh da pises o Wii U. sta je Wii U? dve sekunde guglanja mi kaze da podrzava HD grafiku i da ima dzojped koji moze da sluzi kao dzepna konzola ako se ne varam? isto htedoh da pitam: sta je bitno od opreme? kontam da treba dva klasik dzojpeda za tenis i slicne igre. sta je nunchake dzojped i da li je uopste potreban? za taj ples koji pominjes je l treba neki dodatak tipa senzor podloge? deluje mi ovo kao dobra zabava
3opge Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 naleteh na ovo o Wii-U https://www.wired.com/2016/12/goodbye-wii-u/
אַף אֶחָד Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 ja i dalje nista ne razumem. maheem, za ples se koriste samo dzojpedi ili kako se to vec zove. vidi se da imamo cere iste dobi (a i imena). meni je svejedno wii ili wii-u. nije neka razlika u ceni u rasponu od polovnog wii do novog wii-u. nego, moraju li se te igrice kupovati ili se mogu 'pozajmljivati' i kopirati?
maheem Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Pa htedoh da kazem da mi se wii ucinio jeftinijim od wii u. Zaboravih da ti odgovorim na to pitanje: konzola se mora cipovati da bi mogao da igras igre sa kartice ili externog diska. Ovde se valjaju vec chipovane a kolko sam video veoma lako moze da se nadje na netu uputstvo za diy chipovanje.
Moća Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Imam PDF fajl koji je na kompu čitljiv ali kada ga odštampam ništa se ne vidi. Kako da rešim taj problem?
radisa Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Imam PDF fajl koji je na kompu čitljiv ali kada ga odštampam ništa se ne vidi. Kako da rešim taj problem?Iz čega ga štampaš?
Recommended Posts