Frank Pembleton Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 da li se prilikom produzavanja hdmi kabla (muski-zenski spoj) pojavljuju gubici u signalu ili ne ? Da li je isto kao da je kabl iz jednog dela ?Mislim da ne bi trebalo nešto baš drastično. Naravno zavisi od kvaliteta spojeva, i dužine kabla...
katamaran Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Idealno pozajmis od nekoga 5m pa probas. Mislim da ce gubitaka izvesno biti (najvise zbog spoja a malo i zbog duzine) ali kod digitalije ima slike ili nema pa verovatno neces ni primetiti razliku. edit: ovi pominju nekakve balune a koliko vidim to cudo poprilicno kosta http://www.smarthome.com/sc-distribute-hdmi-high-definition-video-over-long-distances btw jesi li uopste siguran da ce moci da se jednostavno nastavi kabl na kabl? edit 2: koliko vidim ekstenderi su 3 hiljadarke pa navise al iskoci mi jedan za 1500 http:www.kupindo.com/Predmet/20974581_p?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Ne znam koliko su 10m kablovi al mi se cini da su jeftiniji U svakom slucaju mozda i moze kabl na kabl kako si zamislio edit 3: 2100 kod Kokeze http://www.winwin.rs/hdmi-19-na-hdmi-19-m-m-kabl-10m-linkom-1127052.html na oglasima sigurno ima jeftinije edit 4: Na Kupindu od hiljadarke pa navise Edited December 11, 2016 by katamaran
stajebrebilo Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 opcija je i aliekspres, videcu sta mi je najpovoljnije, hvala svima za info.
renne Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 neće biti nikakvih gubitaka, digitalija je to
stajebrebilo Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 neće biti nikakvih gubitaka, digitalija je to onda ću spojiti 2 kabla spojnicom ž/ž i rešeno
Zli Gli Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Dajte neki jednostavan i besplatan program za pravljenje gifova, najobicniji moguci.
Frank Pembleton Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Dajte neki jednostavan i besplatan program za pravljenje gifova, najobicniji moguci.Imaš online sajtove za to...
stajebrebilo Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 onda ću spojiti 2 kabla spojnicom ž/ž i rešeno fercera sve u 16 10m hdmi kabla 1.000 din + spojnica 390 din
JakeBlues Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) Da li je neko ima Telekomov VDSL ruter ZTE H168N, i da li je uspeo da konfigurise port-forwarding na njemu? Mislim, konfigurisao sam to do sada na ne znam ni ja na koliko rutera, ali nikad mi se nije desilo da me ovoliko zeza i da nece da radi. Kada sa Interneta skeniram port 3455 na WAN IP adresi vidim da je otvoren, ali kada pokusam iz browsera da pristupim tom ruteru preko WAN adrese:3455 - dobijem time out. Edited December 14, 2016 by JakeBlues
Sludge Factory Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Instalirao sam novu verziju KMPlayera i pojavilo se neko sranje na njemu ovo levo. Koji je ovo kurac? Stoji i kad se pusti fajl EDIT: vratio sam na prethodnu verziju, na njoj toga nema, ko ih jebe Edited December 18, 2016 by Sludge Factory
mustang Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) so, izgubio se bluetooth posle win 10 update. na muzevljevom laptopu. nema ga u device manager, cak ne prepoznaje speakers nove preko usb, mora mishic na kabl. instalirala asusov najnoviji relatek bluetooth driver i opet nista. predlozi sta bih jos mogla da probam pre nego sto odem u best buy? dodje mi da tuzim microsoft za ovu pizdariju sa win10 pogotovu sto sam mu podesila da ne se ne radi nikakav update Edited December 18, 2016 by mustang
Time Crisis Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Da li je neko ima Telekomov VDSL ruter ZTE H168N, i da li je uspeo da konfigurise port-forwarding na njemu? Mislim, konfigurisao sam to do sada na ne znam ni ja na koliko rutera, ali nikad mi se nije desilo da me ovoliko zeza i da nece da radi. Kada sa Interneta skeniram port 3455 na WAN IP adresi vidim da je otvoren, ali kada pokusam iz browsera da pristupim tom ruteru preko WAN adrese:3455 - dobijem time out. Capture.JPG Telekom je izblokirao port forwarding još pre par meseci (pogledj teme u vezi sa "carrier-grade NAT" po domaćim forumima), moguće da ti je to problem. Edited December 18, 2016 by Time Crisis
urkozamanje Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Zasto? Mislim, koji je razlog i sta im je objasnjenje za to?
Skyhighatrist Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Nemaju više adresa (dok se ne pređe na IPv6)?
Recommended Posts