Tpojka Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Pa ni ne moze sljedeci da napravi taj mejl. Jednom napravljen neki.mejl@gmail.com izuzima mogucnost pravljenja preostalih kombinacija nekimejl@gmail.com ne.kime.jl@gmail.com ... etc da li je moguće da su dozvolili otvaranje tri različita email naloga johnsmith@gmail.com jo.hn.smith@gmail.com john.smith@gmail.com a da svi mailovi dolaze onom prvom :D ? Naravno da ne. Upravo napisa'.
katamaran Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Kako onda postoji agencijaime@gmail.com (moj) i agencija.ime@gmail.com (Slovenci)? Kragujevcani mi tek nisu jasni (socijalno) jer oni koriste moju pravu adresu Edited December 3, 2016 by katamaran
Lezilebovich Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 ali što onda uopšte pominju tu mogućnostu u supportu ?
Frank Pembleton Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Pominju, da je tako i kraj...Još bezobrazno kao preporučuju meni da obavestim pošiljaoca... ....shit has hit the fan... Edited December 3, 2016 by Frank Pembleton
Tpojka Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Kako onda postoji agencijaime@gmail.com (moj) i agencija.ime@gmail.com (Slovenci)? Kragujevcani mi tek nisu jasni (socijalno) jer oni koriste moju pravu adresu Ma to sve nepismeno. Ko zna sta su i jedni i drugi rekli posiljaocima. Tako mi nije stizalo nista od banke dok nisam ustanovio da je sluzbenica zavela @mail.com - mislim ko iole pametan zamisli mail.com provajdera k'o nesto najobicnije da i ne priupita ako nije najbolje cuo (formular mu dodje ko misaona imenica)? Edit. Definitivno ne dijelite inbox niti oni imaju pristup osim ako ti ne znaju sifru. Edited December 3, 2016 by Tpojka
katamaran Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Moguce.Vidim sad da su mi svi ovogdisnji mejlovi iz Slovenije stigli od ovih (sa 2-3 adrese) http://www.zavodbig.com/ Ranije sam dobijao mnogo bolje mejlove. Slovenke trazile posao. Bilo i slika edit: ovima iz socijalnog sam i prijavio prosle godine pa su mi odgovorili Поштовани,Приајве је спровела иста особа ,која је иначе запослена у књиговодственој агенцији сличног назива .Грешком је само унела Вашу е-маил адресу приликом попуњавања пријаве.С поштовањем, osoba mi i dalje salje mejlove... Edited December 3, 2016 by katamaran
Skyhighatrist Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Jako glupo sa njihove strane. Extra korisno kod prijavljivanja na razne mailing liste i kasnije filtriranje gde ti šta dolazi.
Zverilla Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Moguce.Vidim sad da su mi svi ovogdisnji mejlovi iz Slovenije stigli od ovih (sa 2-3 adrese) http://www.zavodbig.com/ Ranije sam dobijao mnogo bolje mejlove. Slovenke trazile posao. Bilo i slika edit: ovima iz socijalnog sam i prijavio prosle godine pa su mi odgovorili Поштовани, Приајве је спровела иста особа ,која је иначе запослена у књиговодственој агенцији сличног назива .Грешком је само унела Вашу е-маил адресу приликом попуњавања пријаве. С поштовањем, osoba mi i dalje salje mejlove... meni povremeno pisu neki poljaci, posto zamene v u mom gmail nalogu sa w al nista zanimljivo :( bonus za gugl: sve iza plusa se ignorise i ide u inbox izvornog naloga npr: mejlovi koji se posalju na abc@gmail.com i abc+def@gmail.com ce stici u inbox abc@gmail.com mnogo zgodno za web testiranje i registraciju naloga inace, za one kojima treba mejl za jednokratne registracije: mailnator.com svaka adresa radi i ne treba password da bi se procitala posta za primaoca :) (genijalan koncept)
Frank Pembleton Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 meni povremeno pisu neki poljaci, posto zamene v u mom gmail nalogu sa w al nista zanimljivo :( bonus za gugl: sve iza plusa se ignorise i ide u inbox izvornog naloga npr: mejlovi koji se posalju na abc@gmail.com i abc+def@gmail.com ce stici u inbox abc@gmail.com mnogo zgodno za web testiranje i registraciju naloga inace, za one kojima treba mejl za jednokratne registracije: mailnator.com svaka adresa radi i ne treba password da bi se procitala posta za primaoca :) (genijalan koncept) Ja još nisam video mejl adresu npr. abc+def@gmail.com i mislio sam da to ne može...
vememah Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) inace, za one kojima treba mejl za jednokratne registracije: mailnator.com svaka adresa radi i ne treba password da bi se procitala posta za primaoca :) (genijalan koncept) Fali ti jedno "i". https://www.mailinator.com/ Edited December 4, 2016 by vememah
Tpojka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 bonus za gugl Odlicna fora da se proslijedi dodatni info.
stajebrebilo Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 da li se prilikom produzavanja hdmi kabla (muski-zenski spoj) pojavljuju gubici u signalu ili ne ? Da li je isto kao da je kabl iz jednog dela ?
katamaran Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Onako laicki mislim da ce biti gubitaka ali da ti verovatno nece napraviti problem.
stajebrebilo Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Konkretno, zelim da laptop povezem sa TV-om koji je preko puta sobe na drugom zidu pa da okolo razvucem kabl. Imam vec 1 kabl od 5m i treba mi jos jedan takav pa da ne kupujem od 10 metara.
Recommended Posts