Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Batali te priče i igraj sa tastature. 

Simulacija vožnje sa tastature? Brr

Posted

Batali te priče i igraj sa tastature. 

teško da Dirt Rally ima ikakvog smisla preko tastature

Posted

teško da Dirt Rally ima ikakvog smisla preko tastature

Možda ako si navikao na volan. Igrao sam ga toliko bez volana i nauživao se.

Sent from my Nexus 6P

Posted

Sent from my Nexus 6P

Ne mora baš volan, ali što se mene tiče bez analognog džojstika simulacije vožnje su neigrive. :)

Posted

Meni je bilo koja igra neigriva na bilo čemu drugom osim tastatature i miša.

Pozajmljivao sam preskupe volane i džojstike za simulacije vožnje, letenja... i ništa. Samo tastatatura.

Posted

Pozajmljivao sam preskupe volane i džojstike za simulacije vožnje, letenja... i ništa. Samo tastatatura.

Ne moraju biti preskupi, Sony DualShock je nekih 50-ak € nov, polovan verovatno pola od toga.

DualShock-4.jpg

Posted

Ma hteo sam da kažem da sam pozajmljivao stvarno vrhunske uređaje, ali ni na jedan nisam mogao da se naviknem dovoljno da uživam u igri kao na tastataturi...

Posted

A zato u kolima ima usb port, da se vozi preko tastature?

Posted

Upravo to. Nije poenta u lovi nego navika, samo PES sam igrao sa dzojstikom i to kao mladji dok smo peglali Soni PS, na kompu nikad nista.

Posted

Upravo to. Nije poenta u lovi nego navika, samo PES sam igrao sa dzojstikom i to kao mladji dok smo peglali Soni PS, na kompu nikad nista.

Kako se uzme; koliko se sećam analogni džojstici su krenuli s masovnim korišćenjem tek od '96-'97 ili tu negde, tako da u principu niko nije bio naviknut na njih. Ali što se tiče nekih igara, jednom kad počneš da ih koristiš, toliko su bolji da nema nazad. :)

Posted

Ja sam na Amigi koristio džojaru, od kad sam prešao na PC - nikako.

Čak sam i Sensible Soccer naučio na tastaturi toliko bolje da na džojstiku više nisam mogao da ga igram.

Posted

sl-6603-sports-a_rgb_002.jpg

Speedlink ih pravi za šaku evara - isti mikroprekidači i ostalo, samo za usb. Uzeo ga odavno baš zbog c64 i amiga emulatora, ali lepo radi i na PC-u (mada nema akceleraciju). Meni je to danas doduše prirodno za koristiti jedino u simulacijama letenja i svemirskim letačinama.

Posted (edited)

Sent from my Nexus 6P

Ovaj poslednji? Ako jesi svaka čast na mazohizmu, a ako misliš na one prethodne dirtove to su babe i žabe. Do poslednje dela su bili arkadna zajebancija, ovo sad je poprilično hard core.

A što se tiče džojsova - ja sam povezao komp na tv, uzeo dobar džojs i uživam sve u 16, više i ne pokušavam da igram ništa ako zahteva guženje ispred kompa :nobles:

Edited by Ruxin
Posted

Ja htedoh isto da napišem, al' ajd da ne dolivam ulje na vatru

Posted

Dugo nisam vozio neku simulaciju heliša zadnji bio longbow 2....

....shit has hit the fan...