kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 valjda će se umilostiti. imam klimu lg :(
Milosh76 Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 (edited) Pogresio je Razz. probudices se sa isecenim ekranom tvog Sony-a ili sta vec gledas, a u najboljem slucaju zamenice ti original daljinski, sa kineskom kopijom sa buvljaka! Kao opomenu sto diras LG :D Edited October 16, 2016 by Milosh76
Velocipede Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Samo se ne zezajte da pokrenete Time Machine na LG TV dok je HDD prikačen - formatiraće disk.
katamaran Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Ja sam na moj stariji lg jednom zakacio usb 3.0 hard i poceo je da zuji ko nenormalan. Na novi jos nisam probao jer jos vucem traume :) Fleska je zakon za tv
copkillah Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Samo se ne zezajte da pokrenete Time Machine na LG TV dok je HDD prikačen - formatiraće disk. ali čini mi se da te prethodno ipak upozori?
ToniAdams Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 (edited) Fleska je zakon za tv +1 ima ovih od 128gb za vec smesne novce, djeces vise. Edited October 17, 2016 by ToniAdams
renne Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Ja sam na moj stariji lg jednom zakacio usb 3.0 hard i poceo je da zuji ko nenormalan. Na novi jos nisam probao jer jos vucem traume :) Fleska je zakon za tv Radi 3.0 bez problema
katamaran Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Kad sam ubacio u stari zujalo je ko da ce da poleti. Isti taj hard se najnormalnije cuo kad se nakaci na laptop.
ToniAdams Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 reci samo, jel onaj stari oldskul fazon sa sopstvenim napajanjem il ide sve preko usb kablica? ako je to drugo, mozda je bio preslab napon.
katamaran Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Nije imao sopstveno napajanje. Moguce da je bio slab napon al je po zvuku delovalo ko da sam ga ubo u 220 :)
ToniAdams Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 ma to je to, sto posto. mucio se pa poceo da zuji.
Zli Gli Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Nesto mi doslo da u skorije vreme malo unapredim procesor i grafiku, valja igrati igrice preko zime mozda. Ploca mi je Gigabajtova MA785GT UD3H, to je valjda AM3 ili AM3+, a procesor je onaj Phenom ll x4 965 Black edition. Koji je najjaci sto mogu da metnem u tu plocu i da li je mnogo jaci za igre od mog? Negde sam citao da najvise mogu Phenom ll x6 neki ali da bi se razlika slabo osetila u igrama a vise u nekim programima koje ne koristim, jel to istina? Sto se tice grafike, imam HD7770, ona je ok ali moze to i bolje valjda, a da ne kosta milion novaca. Naravno, vijao bih apgrejd negde lokalno, ima ovih po PC prodavnicama sto se bave i time, nego pitam da znam sta da trazim uopste. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Milosh76 Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 CPU Support for AM3 processors: AMD Phenom™ II processor/ AMD Athlon™ II processor Sto se tice procesora... google kaze da je tvoj procesor jedan od boljih za tu plocu. Koliko god da imas RAM memorije, dokupi jos.. mozes 16GB maximalno u tvoju plocu. Sto se tice grafike, malo ti je bajata :D U zavisnosti koje igrice zelis da igras, tu se moze iskopati nesto... i naravno, koliko bi para dao.
Recommended Posts