October 16, 20168 yr hvala :) nu fajl treba da pročita televizor, a ne znam koji sistem on ima. znam da nije android Znam ja zbog istog problema (ako je LG) - jedino moze FAT, tako da veci filmovi ne mogu.
October 16, 20168 yr moguce sad kad kazete, i ja imam gajbi lg, i mislim da sam morao splitovati 1 film u 2 fajla nekom prilikom. pa puštio 1 za drugim. il sam to radio kod buraza na samsungu. bemliga :( Edited October 16, 20168 yr by ToniAdams
October 16, 20168 yr Sad ovi sto su Androidi, tu je sve jasno, ima milion nacina da sredis bilo koji problem ako ga imas. Ono pre je tuga bozja, operativni sistemi koji kao da su namerno osakaceni da bi imali sto vise ogranicenja. Mada, mozda je delom i do mene, onaj UX mi je strasno nepristupacan.
October 16, 20168 yr Koja je fora da neki televizori hoce, a neki nece da prihvate prenosni HDD? USB vidi normalno a prenosni HDD od 250GB ne vidi. Moj bajati LG, oko 4 godine, prihvata i prenosni i usb bez problema. U pitanju je neki Samsung tv koji sam imao u stanu u Budimpesti. Sad mi razjasnjenje nije toliko bitno, liko informacija zasto se neki televizori ponasaju na jedan nacin, a neki na drugi.
October 16, 20168 yr Znam ja zbog istog problema (ako je LG) - jedino moze FAT, tako da veci filmovi ne mogu. Nisam siguran. Cini mi se da sam ponekad pustao i 4+gb fajlove al ne bih smeo da se zakunem. Uglavnom gledam m720p (2-3 gb po filmu) al znam da sam za neke bolje filmove namerno skidao vece fajlove. 99.9999% sam siguran da je fles sa kog gledam ntfs Edited October 16, 20168 yr by katamaran
October 16, 20168 yr Koja je fora da neki televizori hoce, a neki nece da prihvate prenosni HDD? USB vidi normalno a prenosni HDD od 250GB ne vidi. Moj bajati LG, oko 4 godine, prihvata i prenosni i usb bez problema. U pitanju je neki Samsung tv koji sam imao u stanu u Budimpesti. Sad mi razjasnjenje nije toliko bitno, liko informacija zasto se neki televizori ponasaju na jedan nacin, a neki na drugi. Neki TV-i ne iaporučuju dovoljno struje na usb-u i onda ne rade diskovi. Treba kod takvih pokušati sa Y usb kablom
October 16, 20168 yr @katamaran E pa skroz moguce, nemam ja uopste nista NTFS da proverim. To tvoje je onda nesto sasvim levo. Edited October 16, 20168 yr by Prokleto Djubre
October 16, 20168 yr ^^ Maksimalna veličina fajla na FAT32 je 4GB. Formatiraj USB na exFAT - fajlovi mogu da budu ogromni, a biće čitljiv i na OS X i na Windowsu. ex fat radi:) To zavisi od konkretnog primjerka, kao što ćeš već utvrditi tradicionalnom tehnikom pokušaja i popušaja ;) soniša čita svesreća sreća rados :D Znam ja zbog istog problema (ako je LG) - jedino moze FAT, tako da veci filmovi ne mogu.sreća te nije lg