September 10, 20168 yr mogu ja da pritiskam slovo O tako što kliknem na onu izbočinu što je ispod tastera ostala nego mi nekako krezavo izgleda laptop
September 10, 20168 yr Može i tako, trudiš se da pišeš reči bez slova O. Podseća malo na scenu iz Mućki kad su Rodniju na pisaćoj mašini bili zaglavljeni A i T. Generalno mogu tastature za laptopove da se nađu na eBayu (nekorištene) za oko 40-60 evara, za starije modele i za manje. jeeeste il kad đule snima pesme bez slova r :D
September 10, 20168 yr K0risti nulu kao 0 Ovde za te pare nadjes laptop :) Ovako napamet cini mi se da su tastature 500-2000 din edit: 200 kinti pa navise na Kupindu Ali korišćeni polovnjaci valjda.
September 10, 20168 yr Elektroniku polovnu mogu da kupim uvek, ali delove sa mehanikom (diskove, kulere/ventilatore, miševe, tastature...) bogami ne.
September 10, 20168 yr Kucaj Alt + 0079 za O i Alt + 0111 za o Jer tako je mnogo lakše :D Za starije modele imaš na ebay za $15+
September 11, 20168 yr Je l' ima neko iskustava, risk assessment / cyber security aspekt me zanima - sa koriscenjem google drive-a u poslovnom okruzenju?? prvenstveno zanimaju me #normalnije zemlje al' i Majčica Srbija, naravno, dolazi u obzir...
September 11, 20168 yr U kom smislu? Public cloud storage/file share se u firmama s boljim infosecom obično zabranjuju.
September 11, 20168 yr To je od početka bilo no-no za poslovne stvari. Cloud jedino ako je baš tvoj. Manje firmice umeju ponekad da iznajme nešto za relativno neosetljive podatke kod provajdera gde se nude posebni uslovi i ugovori, ali niko za to ne koristi dropbox, google drive i slične servise, koji su praktično otvoreno rekli šta se radi sa podacima i da je to cena besplatnosti usluge.
September 11, 20168 yr Čovek je pitao za srb. :D Znam institucije gde su zabranili torente i sl. nego jave adminu šta hoće pa im on skine i stavi na lokalni ftp
September 11, 20168 yr Je l' ima neko iskustava, risk assessment / cyber security aspekt me zanima - sa koriscenjem google drive-a u poslovnom okruzenju?? prvenstveno zanimaju me #normalnije zemlje al' i Majčica Srbija, naravno, dolazi u obzir... Znam da je u par stranih firmi ovde u Srbiji čak zabranjeno da se pristupa sa firminih računara dropboxu, gdrajvu, mislim i onedrajvu...Razlozi koji su navedeni su svi iz kategorije sigurnosti...
September 11, 20168 yr Čovek je pitao za srb. :D Rekao je "zanima me prvenstveno za normalne zemlje" - ne znam kako ti se Srbija uklapa u taj koncept.
September 11, 20168 yr Rekao je "zanima me prvenstveno za normalne zemlje" - ne znam kako ti se Srbija uklapa u taj koncept.Da u pravu si. Pa uklapa se šaroliko s tim da se poprilično ne uklapa.