Jump to content

Pitanja

Featured Replies

mogu ja da pritiskam slovo O tako što kliknem na onu izbočinu što je ispod tastera ostala nego mi nekako krezavo izgleda laptop

Može i tako, trudiš se da pišeš reči bez slova O. Podseća malo na scenu iz Mućki kad su Rodniju na pisaćoj mašini bili zaglavljeni A i T.

Generalno mogu tastature za laptopove da se nađu na eBayu (nekorištene) za oko 40-60 evara, za starije modele i za manje.

jeeeste il kad đule snima pesme bez slova r :D

K0risti nulu kao 0

Ovde za te pare nadjes laptop :) Ovako napamet cini mi se da su tastature 500-2000 din

edit: 200 kinti pa navise na Kupindu

Ali korišćeni polovnjaci valjda.

K0risti nulu kao 0

I malo L k'o 1.  :thumbsup:

Ali korišćeni polovnjaci valjda.

Naravno. Al nista im ne fali.

Elektroniku polovnu mogu da kupim uvek, ali delove sa mehanikom (diskove, kulere/ventilatore, miševe, tastature...) bogami ne.

Kucaj Alt + 0079 za O i Alt + 0111 za o

Kucaj Alt + 0079 za O i Alt + 0111 za o

Jer tako je mnogo lakše :D

Za starije modele imaš na ebay za $15+

Je l' ima neko iskustava, risk assessment / cyber security aspekt me zanima - sa koriscenjem google drive-a u poslovnom okruzenju?? 

prvenstveno zanimaju me #normalnije zemlje al' i  Majčica Srbija, naravno, dolazi u obzir... 

U kom smislu? Public cloud storage/file share se u firmama s boljim infosecom obično zabranjuju.

To je od početka bilo no-no za poslovne stvari. Cloud jedino ako je baš tvoj.

Manje firmice umeju ponekad da iznajme nešto za relativno neosetljive podatke kod provajdera gde se nude posebni uslovi i ugovori, ali niko za to ne koristi dropbox, google drive i slične servise, koji su praktično otvoreno rekli šta se radi sa podacima i da je to cena besplatnosti usluge.

Čovek je pitao za srb. :D

Znam institucije™ gde su zabranili torente i sl. nego jave adminu šta hoće pa im on skine i stavi na lokalni ftp :lol:

Je l' ima neko iskustava, risk assessment / cyber security aspekt me zanima - sa koriscenjem google drive-a u poslovnom okruzenju??

prvenstveno zanimaju me #normalnije zemlje al' i Majčica Srbija, naravno, dolazi u obzir...

Znam da je u par stranih firmi ovde u Srbiji čak zabranjeno da se pristupa sa firminih računara dropboxu, gdrajvu, mislim i onedrajvu...

Razlozi koji su navedeni su svi iz kategorije sigurnosti...

Čovek je pitao za srb. :D

Rekao je "zanima me prvenstveno za normalne zemlje" - ne znam kako ti se Srbija uklapa u taj koncept.

Rekao je "zanima me prvenstveno za normalne zemlje" - ne znam kako ti se Srbija uklapa u taj koncept.

Da u pravu si.

Pa uklapa se šaroliko s tim da se poprilično ne uklapa.