Jump to content

Featured Replies

Sta znaci ovo kad tim saopstava Vettelu da ostane sto duze na stazi, a Max ide u boks. Mozda je poruka pre nego sto je Max otisao, pa su pokusali da zeznu Red Bull? :D

Prilicno dosadna trka, prosle sezone nisam ni gledao FRA, ovo na obali, Mediteran?

Ali Hamilton, cim se pozali na neki problem, u sledecem krugu pokusa da se utesi tako sto odveze najbrzi krug na trci. :D

Sad ce plan F za Vettela. Konacno! :dry:

2 minutes ago, Nesh said:

Ali Hamilton, cim se pozali na neki problem, u sledecem krugu pokusa da se utesi tako sto odveze najbrzi krug na trci. :D

Pa tako vec rade nekoliko godina unazad, doduse malo manje dramatizuju ove godine nego ranije.

Fino sam odremao jedno pola sata.

2 minutes ago, Nesh said:

Sad ce plan F za Vettela. Konacno! :dry:

F kao failure..

Steta za Norrisa. :sad:

Plan F resio trku. Dominacija! :D

Jao kako izjebase Norisa (2 renoa i Kimi) :sad: 

Gledao sam na SKY i cuh da mu je "zabranjen" DRS, tj. ako sam dobro cuo. Zasto?

Jebem ti reziju, cela trka uspavanka i onda kad konacno imamo trkanje, i to 4 bolida, oni to preskoce..

Mogao bi Ricc da popuši kaznu za ovo obilaženje Kimija...

Gotovo sigurno kazna, posto je ovo Formula Penalty..

Zzzzzz.

Šta bi na kraju ono sa Leklerom i Botasom, Botasu ošle gume?

Treba dati Dzekiju Stjuartu da intervjuise vozace posle trke. :)

Rece komentator da je Lando izgubio hidrauliku, tj. cas je imao servo cas nije, tako da je cudo sto je ostao u prvih 10.

• Author
56 minutes ago, John Coltrane said:

Prilicno dosadna trka, prosle sezone nisam ni gledao FRA, ovo na obali, Mediteran?

Nije na obali, ali je blizu.

Antiklimaks od trke, Deni Rik će naravno da dobije kaznu i bude deseti. Jedina pozitiva je što su se svi izređali na Gasliju :D