Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ove godine Ferariju i Fetelu niko ne može ni da prismrdi.

Biće dosadna godina skroz :(

Posted

Ovo sa Ferarijem na kvaliju obecava, nadam se da ce da potraje.

Posted
Ove godine Ferariju i Fetelu niko ne može ni da prismrdi.
Biće dosadna godina skroz :(

Daće dobri Alah da bude kao sto kažeš. Iako sam u prve dve trke bio kao na iglama do poslednje krivine poslednjeg kruga.
Posted

Ovakav start sezone ni u Maranelu nisu sanjali..

Posted (edited)

Kad vec jinxujemo :D, ja sam to vec obavio na prethodnim stranama, al ajd jos jednom: povampirice se ocas merdza, tj Hamilton, bice dosadna sezona.

Maxbet kaze Hamilton osvaja 1.60, Vettel 3.00. Doduse, kod Meridiana 2.00 i jedan i drugi.

Salu na stranu, nadam se da ce biti zanimljivo. A mislim da ce biti i sutra. 

Edited by Nesh
Posted

gde će biti zanimljivo kad su sporiji pola sekunde po krugu

Posted (edited)
10 minutes ago, renne said:

gde će biti zanimljivo kad su sporiji pola sekunde po krugu

Pa tu je bar Kimi koji uopste nije sporiji (nadam se da ima nameru da se bori za pobedu), a i svasta moze da se desi na stazi. Uostalom, Max je blizu Hamiltona, Botas ispred (nadam se da ce da vozi za sebe), moze biti zanimljiva trka.

Edited by Nesh
Posted

Qualy pace i race pace mogu biti dramatično različiti, pa strategija, pa start, milion varijabli ima, ali generalno da, ovakva forma Ferarija je baš iznenađenje. Očigledno im je i motor sad na nivou Merca, dok im je tyre management dosta bolji.

Rendžin motor opet otišao :( Čak su i oba fabrička Renaulta menjala MGU H, iz predostrožnosti. Stvarno sam očekivao da su bar pouzdanost skockali. Neverovatno mi je da proizvođač koji je dominirao i u turbo eri i V10 i V8, ne može 5 godina da dokuči ove hibride. Taman su 2016.g. napravili progres (bili čak i najpouzdaniji na gridu), da bi onda promenom koncepta sve otišlo do vraga.

Jedina pozitiva je što je fabrički Rendža trenutno jasno četvrti tim na gridu. Hulk vozi odlično, nisam očekivao da ovako pere Sainza.

Posted

Opet fejluju sa taktikom u Ferariju. I u prošloj su samo je Seb uspeo da pobedi uprkos tome.

Posted

Failrrari... pa kako da ih čovek ne voli...

Posted

Ali kako RBR odučava Mercedese i Failrrari od taktike...:D

Posted

Jebem ti majmuna glupog. Teraj se budaletino napaljena!!!!

Posted

ahahaha, ja pričam odavno da neko mora da mu nalupa par vaspitnih..

Posted

Ricc majstor, alal vera. Mini smrdo jadni, koji put uništava trku drugima. Garaža Ferarija da se zapita zbog čije lenjosti je uopšte došlo do ove situacije. Neverovatno da nisu menjali gume.