Jump to content

Featured Replies

Aja Monte Carla... :isuse:

Lekler resio da ih sve razjebe.

Kažnjen Max

Sta bi sa Leklerom?

odustao

Idiot!!!

Za očekivati je da Max skrka obojicu... Ajmo pokusaj #2 [emoji109]

Bravo

Celu trku se nervirao sto je Rendza povukla Rica u boks kad je izasao SC, na kraju impresioniran sto je uspeo da spusti zaostatak za Grosjeanom od preko 20 sekundi u otme mu 9. mesto za desetinku. Koliko je misterija zasto je bio ultra spor na pocetku trke, toliko i odakle mu tempo da finisira ovako snazno, posto je stavio medium gume ko i Lewis..

Edited by Jimmy Kowalski

A sad Indianapolis 500, poslastica

• Author
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Celu trku se nervirao sto je Rendza povukla Rica u boks kad je izasao SC, na kraju impresioniran sto je uspeo da spusti zaostatak za Grosjeanom od preko 20 sekundi u otme mu 9. mesto za desetinku. Koliko je misterija zasto je bio ultra spor na pocetku trke, toliko i odakle mu tempo da finisira ovako snazno, posto je stavio medium gume ko i Lewis..

Meni se čini da je imao 25 sekundi zaostatka, a krenuo je da forsira tek kad je čuo za kaznu. Svaka čast.

Rendžini stratezi su jedini gori od Ferarijevih. Zato Meklarenovi zarađuju svoj novac.

11 minutes ago, Ivo Petović said:

Meni se čini da je imao 25 sekundi zaostatka, a krenuo je da forsira tek kad je čuo za kaznu. Svaka čast.

Rendžini stratezi su jedini gori od Ferarijevih. Zato Meklarenovi zarađuju svoj novac.

Da, moguce da je bilo i 25. Pre nego sto je krenuo da bas forsira bilo je 13, nesto.

I da, uzasni su nam stratezi. Ko da odlucuju bacanjem novcica. U Barseloni su dvaput sjebali Rica, prvo sto su mu stavili tvrde gume, potom sto su ga odmah pozvali u boks kad je izasao SC, dok su neki drugi otisli krug kasnije.

Sad pogledao Danijevu izjavu posle trke, kljuca u njemu, suzdrzava se, ali vidi se da je popizdeo. Bukvalno nismo imali cist vikend od pocetka sezone. Ili je u pitanju pouzdanost, ili takticke gluposti. Morace da lete glave..

Evo po kuloarima ™ se prica o fuziji Fiata i Renoa: bice vam Dani lepo test vozac za Seba :D

A trka, podsetila me je (vrlo malo) na 1992 i Senu i Mensela.

Odličan Indy