October 21, 20186 yr Mislio sam da gledam NFL sve vreme i malo pebacujem, ali ispade da gledam trku sve vreme. Stvarno ispade zanimljivo. Edited October 21, 20186 yr by Nesh
October 21, 20186 yr Izvinjenje zbog lupetanja i neznanja i dubok naklon mudrim stratezima Ferarija! Edited October 21, 20186 yr by Nesh
October 21, 20186 yr Just now, Nesh said: Izvinjenje zbog lupetanja i neznanja i dubok naklon stratezima Ferarija! Grande stratezi..
October 21, 20186 yr E pa lepo vece. Kime se ipak pobedom oprasta od Ferrarija. Prolongirana odluka o prvaku. Moji konacno odvezli dobru trku i sakupili lepu kolicinu bodova, koju ce naravno prokockati u Meksiku kad im riknu motori..
October 21, 20186 yr Ah, zlikovci sportklubovski, nemam Sportklubove iznad 3, sta propustam. Kimi je car! Edited October 21, 20186 yr by Nesh
October 21, 20186 yr 2 minutes ago, Nesh said: Ah, zlikovci sportklubovski, nemam Sportklubove iznad 3, sta propustam. Kimi je car! A imao je i bolji biser: kad ga je martin brandl pitao odmah kad je izasao iz bolida, koliko je srecan sto je pobedio? Vise nego da sam bio drugi.