fillex Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 (edited) Ja se sve vreme ipak pitam kako se Dani Kvjat oseća dok Keli zaljubljeno gleda u Maxa Edited December 12, 2021 by fillex
Jozef K. Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 5 minutes ago, kralj said: Da se menjaju auta, Maks bi bio šampion pre mesec i po dana. Hami više nego korektan, mada je tokom trke opet bio devojčica. Mislim da bi do kraja leta postao. Znači jedno pre tri meseca.
Ivo Petović Posted December 12, 2021 Author Posted December 12, 2021 Ja mislim da bi već u aprilu postao šampion.
Radoye Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Crvena zastava je morala da bude istaknuta, jedino je to bilo ispravno i pravicno. Kao u Azerbejdzanu. I opet bi dobili uzbudljiv finis i duel za titulu. Masijeva odluka je idiotska, nema veze sa namestanjem, jednostavno je pogresna jer se uprpio i zasrao debelo. No svejedno, Maksu cestitke, imao je fantasticnu sezonu i na kraju iskoristio priliku koja mu se iznenada pruzila. Cele sezone Masi pravi idiotske odluke. Pravila se malo primenjuju malo ne, identicne situacije se razlicito tumace od prilike do prilike. Da li je u pitanju rezija ili samo cista nesposobnost svako neka odluci za sebe ali u krajnjem ishodu kredibilitet sporta je doveden u pitanje i da je jedno i da je drugo. No u svakom slucaju tenzije su maksimalno podignute i sad ce o ovome brujati internet i ukrstace se koplja internetska do starte sledece sezone a Liberty ce da broji lovu i razmislja kakav ce scenario da nam podvale za narednu sezonu. 2
stajebrebilo Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Maksova devojka Kelly Piquet ima dete sa Danilom "Torpedo" Kvjatom, PenelopuMala trivia, bice garant na Netfliksu [emoji38][emoji38]PS pa jbt, jel mozes neku finu da nadjes, a ne polovnjaču, od toliko izbora i para?
Radoye Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 minute ago, Ivo Petović said: Ja mislim da bi već u aprilu postao šampion. Ma osvojio bi tri titule odjednom, za ovu, za narednu i retroaktivno za proslu sezonu. 1 1
Radoye Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Just now, vookela said: Maksova devojka Kelly Piquet ima dete sa Danilom "Torpedo" Kvjatom, Penelopu Mala trivia, bice garant na Netfliksu Lici snajka na caleta, vise mi ona lici na Nelsaoa nego Nelsinjo 2
Milošica Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 6 minutes ago, Ivo Petović said: Ja mislim da bi već u aprilu postao šampion. Mislim da preteruješ.
Jozef K. Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 minute ago, Milošica said: Mislim da preteruješ. Preteruje. Jeste Maks pobedio sa bolidom koji je pola sekunde po krugu sporiji. Da je u Merdži jasno je da bi glatko bio šampion, ali ne bi mogao pre sredine leta da postane šampion. Verovatnije na kraju negde u septembru. 1
burekdzija Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Iskreno mislio sam da @Radoye preteruje, ali sad kad pogledam, Netflix ce ovu sezonu da spakuje u instant 30 minutne epizode koje ce kulminirati prestizanjem u zadnjem krugu, instant mase ce da se pale i zare a mi sto gubimo sate gledajuci treninge… jebte se.
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 minute ago, Milošica said: Ova dvojica na SK i dalje uživaju naravno da uživaju kad mrze Luisa iz dna duše 1
Have_Fun Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Cek, sad vracam film unazad RB je izgleda povukao Checo-a sa 3. pozicije jer je bilo javljeno da Max ne sme da pretekne zaostale vozace iza SC-a.. pa da sklone jednu formulu sa staze.. Je l' tako? Jbt ako je tako, sjebase momku 3. mesto :/
ducca Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Nije tako jer je i Checo promenio gume posle Maxa tako da je u tom trenutku bio iza njega.Inače RBR je dao veliki doprinos Maxu danas, oni i Checo su uradili sve što su mogli, probali sa alternativnim strategijama kad su već sporiji, probali pod VSC sa promenom, odma odreagovali kod SC, više i bolje od svega što su učinilo danas nisu mogli. Mercedes na “nezahvalnoj” vodećoj poziciji nije bio u prilici da reskira i ovaj put se završilo sa velikom cenom. 3
Radoye Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Mercedes ulozio protest na rezultate trke, sad jos samo da titula promeni vlasnika za zelenim stolom i cirkus ce biti kompletan... 2
Recommended Posts