December 5, 20213 yr A šta će da bude ako na kraju bude isti broj bodova, Hamilton dakle pobedi i ima najbrži krug?Sent from my M2002J9G using Tapatalk
December 5, 20213 yr Just now, levi said: pa dva faula je napravio. za prvi je normalno da vrati poziciju a za ovo drugo je 5 sec sprdnja od kazne Pa dva puta ga je i pustio. Ako ne i tri.
December 5, 20213 yr Just now, renne said: 12 minutes ago, Have_Fun said: valjda nume.. jbm li ga lik usporava i ovaj se zakucava.. Jesi realan1 mhm why? pobedio je moz' se smiris
December 5, 20213 yr E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi? Drugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje. Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo. Edited December 5, 20213 yr by kralj
December 5, 20213 yr Just now, kralj said: E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi?mDrugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje.Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo. Imao lik fudbalski teren za obilazenje Valjda ima fetis da se sudara s Maxom Nije mu prvi put
December 5, 20213 yr E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi? Drugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje. Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo.Jeste zabranjenoBio je u 4. gde sw vozi u 7.
December 5, 20213 yr Author Smorio sam se ko plovak. Jebeni Botas ga obiđe na linija cilja, ne mogu da verujem. Idem da se uroljam.
December 5, 20213 yr Ajde da se opustimo, leba i igara. Jos da se na podijumu posibaju pa da idemo na spavanje.
December 5, 20213 yr Poenta Luisovog neobilaska je zato što je to mesto gde bi Max ušao posle u drs i vrv povratio prvo mesto, Luis je zato usporio i odustao od obilaženja, opasno sa Maxove strane ali i Luis je kalkulisao i doprineo kontaktu, realno je mogao da prosvira pored.