arheolog1981 Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 A šta će da bude ako na kraju bude isti broj bodova, Hamilton dakle pobedi i ima najbrži krug?Sent from my M2002J9G using Tapatalk
kralj Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, levi said: pa dva faula je napravio. za prvi je normalno da vrati poziciju a za ovo drugo je 5 sec sprdnja od kazne Pa dva puta ga je i pustio. Ako ne i tri. 1
black mirror Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 ja se vise ne bi cudio da hamiltonu daju titulu i da max pobedi u sledecoj trci 4
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Pu, jebeni Mercedes. U pičku materinu
renne Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 valjda nume.. jbm li ga lik usporava i ovaj se zakucava.. Jesi realan1
Have_Fun Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, renne said: 12 minutes ago, Have_Fun said: valjda nume.. jbm li ga lik usporava i ovaj se zakucava.. Jesi realan1 mhm why? pobedio je moz' se smiris 1
kralj Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi? Drugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje. Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo. Edited December 5, 2021 by kralj 3
Have_Fun Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, kralj said: E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi?mDrugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje.Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo. Imao lik fudbalski teren za obilazenje Valjda ima fetis da se sudara s Maxom Nije mu prvi put 2 1
renne Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 E, ja stvarno ne kapiram šta je Maks zasrao. Nije valjda zabranjeno da krivudaš u 4. brzini i onda si kriv ako te neko opali od pozadi? Drugo bi bilo da je ovaj započeo preticanje. Nije da se razumem u detalje tog tipa, ali mi logično da je kriv ovaj od pozadi ukoliko se nije naglo kočilo.Jeste zabranjenoBio je u 4. gde sw vozi u 7.
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Smorio sam se ko plovak. Jebeni Botas ga obiđe na linija cilja, ne mogu da verujem. Idem da se uroljam. 1
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Verovatno najludja trka koju pamtim.
burekdzija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ajde da se opustimo, leba i igara. Jos da se na podijumu posibaju pa da idemo na spavanje.
ducca Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Poenta Luisovog neobilaska je zato što je to mesto gde bi Max ušao posle u drs i vrv povratio prvo mesto, Luis je zato usporio i odustao od obilaženja, opasno sa Maxove strane ali i Luis je kalkulisao i doprineo kontaktu, realno je mogao da prosvira pored. 2
Recommended Posts