James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Hoće sad da se cjenjkaju i oko toga ide li leteći ili iz mjesta
fillex Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Kakvo ludilo sa sve on air pregovaranjem. Pamtiće se ova sezona for better or worse.
Mr.Mxyzptlk Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 a sta je bila alternativa, da su odbili ovakav poredak?
kralj Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Dobro, bar je u duhu trkanja. Al sve u svemu cirkus
fillex Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 1 minute ago, extragluv said: a sta je bila alternativa, da su odbili ovakav poredak? Massi bi uputio stewardima da odlučuju. Jedan od stewarda i Liuzzi xD
Jimmy Kowalski Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, Have_Fun said: Nije bas ostavio prostora Maxu ovde Nije ni morao. 1 1
Mr.Mxyzptlk Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 ham cisti okona na restartu rik cisti maxa na restartu me happy
ducca Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Čisto da se razjasni ova “ponuda” je upućena i Red Bullu i Mercedesu (pretpostavljam i Alpini mada čisto proceduralno pošto je jasno da su za). S obzirom da je odma usledio red flag nije bilo vremena da se u trci propuste Ocon i Luis ali verovatno bi to bilo iskomunicirano sa Red Bullom ali bi u scenariju trke verovatno išli na kaznu. Ne znam više šta da mislim. Inače odakle se Ocon uopšte pojavio ovako visoko, nisam ispratio u restartu odakle je startovao?
borris_ Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Kao sto fr novine napisase : c'est un peu ridicule ce qui se passe là.
Jozef K. Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Botas bi malopre udario Maxa da nije otišao van staze. Verovatno će ovaj restart bolje da gađa. 1
Have_Fun Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije ni morao. Onomad se na forumu skakalo na Maxa sto nije ostavio placipizdi Al' dobro.. kao sto rekoh.. Maxa je lako mrzeti 1
Recommended Posts