Jump to content

Featured Replies

Hoće sad da se cjenjkaju i oko toga ide li leteći ili iz mjesta 

• Replies 5.1k
  • Views 275.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Prihvatilo RB. Okon, Luis, Max.

Kakvo ludilo sa sve on air pregovaranjem. Pamtiće se ova sezona for better or worse.

a sta je bila alternativa, da su odbili ovakav poredak? 

Dobro, bar je u duhu trkanja. Al sve u svemu cirkus 

Ocon: Merci beaucoup!

On 5. 12. 2021. at 18:34, extragluv said:

a sta je bila alternativa, da su odbili ovakav poredak? 

Massi bi uputio stewardima da odlučuju. Jedan od stewarda i Liuzzi xD

Nije bas ostavio prostora Maxu ovde :)

On 5. 12. 2021. at 18:36, Have_Fun said:

Nije bas ostavio prostora Maxu ovde :)

Nije ni morao.

ham cisti okona na restartu

rik cisti maxa na restartu

me happy

Realno, Luis je bio ispred.

Čisto da se razjasni ova “ponuda” je upućena i Red Bullu i Mercedesu (pretpostavljam i Alpini mada čisto proceduralno pošto je jasno da su za). S obzirom da je odma usledio red flag nije bilo vremena da se u trci propuste Ocon i Luis ali verovatno bi to bilo iskomunicirano sa Red Bullom ali bi u scenariju trke verovatno išli na kaznu. Ne znam više šta da mislim.

Inače odakle se Ocon uopšte pojavio ovako visoko, nisam ispratio u restartu odakle je startovao?

Kao sto fr novine napisase : c'est un peu ridicule ce qui se passe là.

Botas bi malopre udario Maxa da nije otišao van staze. Verovatno će ovaj restart bolje da gađa.

On 5. 12. 2021. at 18:37, Jimmy Kowalski said:

Nije ni morao.

Onomad se na forumu skakalo na Maxa sto nije ostavio placipizdi :)

Al' dobro.. kao sto rekoh.. Maxa je lako mrzeti