Nesh Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) 2 minutes ago, renne said: Ali frizura hitlerjugend Ne zezaj, Hamilton ima samo malo vise kose oko usiju... Edited March 25, 2018 by Nesh
Ivo Petović Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Mercedes je dosta brži od Ferarija, čini mi se da je i RB nešto brži, ali im je Haas + Maksovo neiskustvo sjebalo trku. Alonsara pokidao. Mnogo mi drago za Mcl
Nesh Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Ma pojesce ih Merdza, nema sta da se prica. Steta sto merdza nema dva vozaca.
Ivo Petović Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Svestan je Vetel toga, bio je vrlo umeren nakon trke. Btw, kad sam u drugom krugu čuo kako lože Maksa da nemaju vremena za gubljenje iza Hasa, tačno sam znao da će da sjebe nešto. Najdivnija strana ove trke je što će Helmut Marko i Kristijan Horner pokunjeno da dođu kod Abitebula i Prosta i mole gde da potpišu taj ugovor do 2021.g.
assignment Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Pobeda pala van staze, sretne okolnosti odradile za Vetela. Verstapen izgleda i dalje rezistentan na ucenje... Dobra trka za Rikarda ali jedan je Kimi edit. Zaboravih, kako se fino Alonzo zahvalio timu u fazonu " hvala momci sada mozemo da se borimo" Edited March 25, 2018 by assignment
burekdzija Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Mislim da je Ferari imao ideju da Vettel ostane jos duze na stazi i da zameni super soft i nada se da ce se Hamiltonu gume takodje raspasti na kraju trke (sto se i desilo) i da ce ga ovaj odrati na super soft. Kad je izasao virtual safety iskoristili su zicer, stavili ipak zute gume i pobedili. I to je sport.
Aleksandar88 Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Možda retka prilika da se uživa u pobedi i suzama merdzinih fanova. Tako da otvorimo šampanjac i bravoooooo Seb!!!!
burekdzija Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) 27 minutes ago, Aleksandar88 said: Možda retka prilika da se uživa u pobedi i suzama merdzinih fanova. Tako da otvorimo šampanjac i bravoooooo Seb!!!! Poceli su vec neki ovde: nije slucajno sto su bas dva Haas Ferrari u istom krugu “odustali” kako bi izasao safety car kad je Vettelu odgovaralo Edited March 25, 2018 by burekdzija
Jimmy Kowalski Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 4 hours ago, Nesh said: Ma pojesce ih Merdza, nema sta da se prica. Steta sto merdza nema dva vozaca. Pa niko nije terao pickicu Rosberga da se povuce. Ono sto je zaista potrebno je da imamo duel vozaca razlicitih timova za titulu, ali nista od toga jos neko vreme.. Trka po obicaju smor, cak je zanimljivije na konfencijama. Sem Kimiju naravno..
alpiner Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Meni je za početak najvažnije bilo da vidim kako Rendžini motori završavaju trku. Svih šest u top10 je dobar vetar u leđa da se ranije krene sa izvlačenjem performansi, ali dok ne pročitamo da su došli sa novom konstrukcijom hibridnog dela motora nema nikakve priče o ozbiljnom skoku i približavanje Mercedesu. Dug je put...
Nesh Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 10 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pa niko nije terao pickicu Rosberga da se povuce. Ono sto je zaista potrebno je da imamo duel vozaca razlicitih timova za titulu, ali nista od toga jos neko vreme.. Trka po obicaju smor, cak je zanimljivije na konfencijama. Sem Kimiju naravno.. Ma dobro, svakako nije Mercedes duzan da nam obezbedi zanimljivu sezonu, nego ja gundjam onako za sebe.
Recommended Posts