Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Mercedes :isuse:
Koliko su glupi, strašno

Posted

Koliko su juce lose izgledali Red Bullovi, a sad im se otvara za 1-2..

Posted

Ali lad ništa nisu naučili iz Australije

Posted

Crna nedelja za Rendzu :sad:

Posted
40 minutes ago, Grandilof said:

I to bi bilo to sto se tice ove trke, a polako i prvenstva. Ferrari :isuse:

+1

Uzas od dosade..

Posted

Ala sam jinx ove danas :laugh:. Ovde svega ima sem trkanja.

Posted (edited)

.....

Edited by renne
Posted
12 hours ago, Nesh said:

Ne mogu sad da nadjem onog vizionara koji je kad je Ferrrari poveo sa poenom prednosti, prepoznao dominaciju i setio se neprestanog vazeceg decenijskog ferarirejsena. Da se sam javi.

Ako se ne javi, Botas ce poceti da vozi! :D

a?

Posted

Bravo za Maxa. Trebalo mu je ova pobeda. Cestitke i Ferrariju sto nisu porucili Kimiju da je Seb brzi od njega..

Haas nakupio brdo poena, zakuvalo se za 4. poziciju. Rendza jos nije dostigla pouzdanost koja je potrebna, to brine..

Posted
10 hours ago, renne said:

a?

Pa sta A? Ti ne mozes da smislis Vetela. Siguran sam da gresim. Ali evo da ti bude lakse, ja ne mogu da smislim Hamiltona (najbolji vozac danasnjice) zbg onog sto je bil ou Mc Larenu. Sa Alonsom.

Bez A! Pobedice Hamilton, najbolji je vozac, ali mi ljubitelji formule, dakle, gledaoci,,bi voleli da gldamo trke. Eto.'

Ziveo mercedes. 

Posted (edited)
10 hours ago, renne said:

a?

Pa sta A? Ti ne mozes da smislis Vetela. Siguran sam da gresim. Ali evo da ti bude lakse, ja ne mogu da smislim Hamiltona (najbolji vozac danasnjice) zbog onog sto je bilo u Mc Larenu. Sa Alonsom.

Bez A! Pobedice Hamilton, najbolji je vozac, ali mi ljubitelji formule, dakle, gledaoci,, bi voleli da gldamo trke. Eto.'

Ziveo mercedes. 

Edited by Nesh
Posted

Zamisli da Vettel sedne u Mercedes.

Posted

Ako sam bio negativan i lupetao u prethodnih nekoliko postova, ja se izvinjavam. Nek budu trke zanimljive, to  je najvaznije. :)