Jump to content

Featured Replies

Moraju mu dati mesto sl. godine negde

• Replies 5.1k
  • Views 274k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Da je pravde, ovo je trebalo da dobije Russell, ali sudbina nije htela. U svakom slucaju bravo mali za sjajni vikend!!

Za Pink Mercedes me zabole, da je pravde, konstruktorski poeni ne bi smeli da im se racunaju..

I na kraju, puno mi srce za Ocona. Dosta osporavan, odvezao bez greske.

Kurac bi se ovo desilo da je vozio Hamilton, ovima u Merdži očigledno moraš jebati mater stalno da ne bi umislili svašta :Jova:

Rasel nije rođen pod srećnom zvezdom, ali danas je majstorski izvezao. Bottas da se dobro zapita i počeše po glavi.

Sve čestitke Checu, nema pravde na ovom svetu ako naredne godine ne bude imao sedište.

Edited by fillex

• Author

Uh, kakva trka..jedna od najuzbudljivijih u poslednjih par godina.

Ovo je prava F1. :)

U idealnom svetu sledeće sezone ćemo gledati Pereza u RBR i Russella u Mercedesu. Nažalost svet je daleko od idealnog pa ćemo videti.

Moja procena da u Bottasu ipak ima još malo vozača a ne pičke, i da može izvući nešto danas, bila je kriminalno loša. George bez greške zaista, nije imao sreće ali biće on tu narednih 15ak godina minimum i ostvariće puno pobeda, u to ne treba sumnjati. Checo je do pobede došao riljanjem od prvog do zadnjeg kruga, riljanjem 10 godina i ima neke pravde u tome da je došlo i njegovih 5 minuta. Sve u svemu sjajan vikend :Hail:

• Author

Botas je najveći problem cele F1. Tog čoveka treba skloniti pod hitno, oteti Totu ženu i uceniti ga, bilo šta...čovek je problem. Odmah ubaciti Rasela, imaćemo trkanje čak i sa ovako dominantnim Mercom.

130467587_1962034457286860_3773469265869

16 minutes ago, renne said:

130467587_1962034457286860_3773469265869

Neka decko, bice jos prilike! :smiley_hail:

jbg

ebd422e31a53df57cfd30e852abcdda3.jpg

:D

Russell na kraju :/

Kao sto je neko lepo sumirao u komentaru: "This was a race with the highest of highs and the lowest of lows"..