Jimmy Kowalski Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 O falim te boze da se i ova saga zavrsi i da vise necu morati da slusam zalopojke i kuknjavu Red Bull dripaca. Sto se tice Newey-ja, to zaista deluje kao vlazan san u ovom trenutku, ali nije nemoguce. Ne znamo kakvi su mu dugorocni planovi i da li vidi sebe u F1 i posle 2020 (to ce zavisiti i kakva budu nova pravila, on se jako protivi uproscavanju aero paketa, sto je i logicno). Mateschitz uvek moze da mu ponudi vise para od bilo kog drugog, ali mozda se Newey zasitio Red Bull okruzenja..
namenski Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 33 minutes ago, maharaja said: ....neka zatvore sve fabrike. Izvini, a koje to fabrike? Moze za nas neupucene o kojim se to fabrikama radi?
Radoye Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 42 minutes ago, namenski said: Moze za nas neupucene o kojim se to fabrikama radi? https://global.honda/innovation/technology/RandD/locations/hrd-sakura.html
renne Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Zone izletanja. Nema šljunka ni peskaVettel udari i Nanda
Aleksandar88 Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Seb sam kriv za situaciju u kojoj se našao. Još jedna loša trka za Ferrari.
Jimmy Kowalski Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Kimiju izgleda nisu javili da Vettel ima 5 sekundi kazne..
Jimmy Kowalski Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Sad menjaju i Sebu, kad je sve gotovo. Kakvi stratezi u Ferrariju..
burekdzija Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sad menjaju i Sebu, kad je sve gotovo. Kakvi stratezi u Ferrariju.. Nadali su se kisi (mislim).
Jimmy Kowalski Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 (edited) Kakva steta za Sainza.. edit: Izgleda da su opravili.. Edited June 24, 2018 by Jimmy Kowalski
Sludge Factory Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 (edited) Hm, mislio sam da ne komentarisem nista, ali moram. Hamilton se iscudjava sto je Fetel dobio "samo" 5 sekundi kazne za sudar s Botasom. Podsetio bih ga da je, npr. Botas prosle godine na slican nacin udario Kimija na startu trke u Azerbejdzanu i da, ako se ne varam, nije dobio nikakavu kaznu za to (kao sto nije ni trebalo da je dobije, da se razumemo, jer je u pitanju bila vozacka greska prilikom trkanja). Ali dobro, sladak je. Edited June 24, 2018 by Sludge Factory
Jimmy Kowalski Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Kazna od 5 sekundi je smejurija. Ako je neko kriv za udes i upropasti drugome trku (a u ovom slucaju Vettel jeste, sto i sam priznaje), mora veca kazna..
Recommended Posts