ducca Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 2 hours ago, Ivo Petović said: Koliko kenja ve iz Toro Rosa, to je strašno...prošle godine su imali dva podijuma na dve lude trke, sad čak i pobeda, ničim izazvana...sve obrnuto od Renaulta. Gasly je u velikoj formi od početka sezone, vozi bez greške, ovo je apsolutno zasluženo. Naravno sreća je odradila deo posla ali ako je neko zaslužio onda je to Gasly posle svega u zadnjih godinu dana. Kakva mentalna snaga, na prekidu sam pomislio najrealniji mi je on, dobra forma i više nego dobro funkcionisanje Taurija. Sad tek pogledah trku u snimku, tresem se od uzbudjenja.
Ivo Petović Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Ma Gasli nije sporan uopšte, drago mi je zbog njega, samo koje su šanse da: prošle godine luda trka Nemačka, Kvjat podijum ni kriv ni dužan; Brazil luda trka - Gasli podijum, i sad opet Gasli zato što je pitovao 1 krug pre SC. Malo previše sreće za taj tim. Gasli jeste zaslužio svakako, nakon što su ga onako odjebali iz RB, svaka mu čast za povratak. Mclaren je trebao da dobije ovu trku.
ducca Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Strolla je najviše usralo, on jedini nije menjao uopšte pneumatike, skočio na P2 i onda red flag (pri čemu je sranje što je dozvoljeno menjanje guma kad je red flag, mislio sam da nije takvo pravilo). Gasly opet i na restartu odličan, ne smemo mu ni to oduzeti.
Ivo Petović Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 btw, Botas je sramotan. Da je Bernie još uvek tu, neko bolji bi već sigurno vozio tu Mečku i napravio sezonu mnogo boljom.
Nesh Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) Gledao sam do restarta i onda morao da idem..i naravno nema snimka na SK veceras, a cini mi se ni sutra u vecernjim satima...Jel ima negde da se vidi cela trka? Na http://www.racinghd.net/category/f1/f1-full-races/ je jos nema. Unapred hvala. Edited September 6, 2020 by Nesh
ducca Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ako ti torrent nešto igra, ima neki ruski forum gde kače sve sportske dogadjaje u HD, jedino što moraš da se cimneš za registraciju i 6 GB je fajl koliko videh. Za streamove ne znam. https://720pier.ru/viewtopic.php?f=73&t=35986
Radoye Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 6 hours ago, maharaja said: Sad pročitao, za celu trku Botas je pretekao samo Raikonena A i to ga verovatno pustio zemara, da se ne sramoti pred svetom
ducca Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Yep, ne pomažu ni Slimove pare. Vettel u Aston je sledeca objava. Očekujem i nadam se Perezu i Hulku u Haasu sledeće sezone.
Radoye Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Po najnovijim glasinama Perez je vec zavrsio dogovor sa Alfa Romeom (jbmti Red Bul zbog njihovih egzibicija sa Alfa Tauri ne mogu vise da pisem "sa Alfom" ) sto najverovatnije znaci da Kime ide ponovo u penziju jerbo Djovinacija protezira Ferari. U Aston naravno Fetel.
Jimmy Kowalski Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Vest za Vettela bi mogla dobiti na tezini, ako AM uspe da vrbuje i Neweyja kako se suska..
Recommended Posts