Strahan Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 lo cain na 2nd, both 5th a 2auta, ulazi urias, jelic ab udara loptu duboko u polje i onda vrhunska reakcija taylora koji hvata hader 3ip odradio nekako mi dodgersi deluju blize pobedi
Strahan Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 puig 3r hr jefferessu koji je tempirana bomba ceo po
freakns Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 i dobise Dodgersi na kraju... odlucilo ono hvatanje Taylora
mandingo Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Jbg, nemoze se utakmica dobiti sa jednim runom. Jefferss gori od Kimbrel-a. Dzaba Hader I Knebel pokidali.
mandingo Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Samo mirno.... Polako. Machado je divljao jutros, tesko ce se to ponoviti. Jedan...
Strahan Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Price vs Ryu. Mozda dodgersi ovde da traze sansu za w u bostonu ?!?Gesendet von iPhone mit Tapatalk
freakns Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa
mandingo Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 39 minutes ago, freakns said: napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa Zaboravljas da ce se u LA-u igrati NL games. Dakle JD u outfield-u, Mookie na second base ili JBJ na klupi, plus pitcheri udaraju... @Strahan Yep. Ne verujem da ce Price ponoviti outing protiv Astrosa. Mada, ako si me pitao pre 2 dana, rekao bih da je Kershaw vs. Sale bolja opcija za Dodgerse.
mandingo Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Ipak quality start za Price-a. Bullpen odlican. Dva...
freakns Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 izbacivanje Ryua, tekma tako to ide iako navijam protiv Red Soxa, kao svaki str8 muskarac, drago mi je da su napunili Madsena
Strahan Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Veceras odlucujuci mec, ako soxi dodju do3-0 bice to kraj Planiram da gledam sada sve do kraja, prva2 sam preskocio direktnoGesendet von iPhone mit Tapatalk
Azdaja Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Ja gledao prve dve sve al sad moram da spavam. Uglavnom nintendi na klupi, šteta on je jedan mnogo zajeban I validan faktor. Ako puknu danas lad to je to. Znamo svi. Ali neki Roberts brain fartovi su ih koštali poprilično
Strahan Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 kako je buehler izdominirao...2h za 7ip onda ulazi jensen u osmom i j bradley jr mu lupa solo hr za 1-1. covek ima 10rbi u plej ofu i sve na 2 auta
Recommended Posts