Jump to content
IGNORED

MLB 2018

freakns

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

126

• Miljenko

113

• Strahan

95

• Grandilof

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lo cain na 2nd, both 5th a 2auta, ulazi urias, jelic ab udara loptu duboko u polje i onda vrhunska reakcija taylora koji hvata

hader 3ip odradio

nekako mi dodgersi deluju blize pobedi

Posted

puig 3r hr jefferessu koji je tempirana bomba ceo po

Posted

i dobise Dodgersi na kraju... odlucilo ono hvatanje Taylora

Posted

Jbg, nemoze se utakmica dobiti sa jednim runom. Jefferss gori od Kimbrel-a. Dzaba Hader I Knebel pokidali. 

Posted

Samo mirno.... Polako. Machado je divljao jutros, tesko ce se to ponoviti. Jedan...

Posted

Price vs Ryu. Mozda dodgersi ovde da traze sansu za w u bostonu ?!?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Posted

napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa

Posted
39 minutes ago, freakns said:

napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa

Zaboravljas da ce se u LA-u igrati NL games. Dakle JD u outfield-u, Mookie na second base ili JBJ na klupi, plus pitcheri udaraju... 

@Strahan 

Yep. Ne verujem da ce Price ponoviti outing protiv Astrosa. Mada, ako si me pitao pre 2 dana, rekao bih da je Kershaw vs. Sale bolja opcija za Dodgerse. 

Posted

Ipak quality start za Price-a. Bullpen odlican. Dva...

Posted

izbacivanje Ryua, tekma

tako to ide

iako navijam protiv Red Soxa, kao svaki str8 muskarac, drago mi je da su napunili Madsena

Posted

Veceras odlucujuci mec, ako soxi dodju do3-0 bice to kraj
Planiram da gledam sada sve do kraja, prva2 sam preskocio direktno

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Posted

Ja gledao prve dve sve al sad moram da spavam. Uglavnom nintendi na klupi, šteta on je jedan mnogo zajeban I validan faktor. 

Ako puknu danas lad to je to. Znamo svi. Ali neki Roberts brain fartovi su ih koštali poprilično 

Posted

kako je buehler izdominirao...2h za 7ip

onda ulazi jensen u osmom i j bradley jr mu lupa solo hr za 1-1. covek ima 10rbi u plej ofu i sve na 2 auta