October 21, 20186 yr lo cain na 2nd, both 5th a 2auta, ulazi urias, jelic ab udara loptu duboko u polje i onda vrhunska reakcija taylora koji hvata hader 3ip odradio nekako mi dodgersi deluju blize pobedi
October 21, 20186 yr Jbg, nemoze se utakmica dobiti sa jednim runom. Jefferss gori od Kimbrel-a. Dzaba Hader I Knebel pokidali.
October 24, 20186 yr Samo mirno.... Polako. Machado je divljao jutros, tesko ce se to ponoviti. Jedan...
October 24, 20186 yr Price vs Ryu. Mozda dodgersi ovde da traze sansu za w u bostonu ?!?Gesendet von iPhone mit Tapatalk
October 24, 20186 yr Author napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa
October 24, 20186 yr 39 minutes ago, freakns said: napnise ih ko mutave... Dodgersi ce morati da podivljaju ofanzivno, nisam siguran da ijedan pitching, pa i ovaj njihov, moze da zaustavi napad Soxa Zaboravljas da ce se u LA-u igrati NL games. Dakle JD u outfield-u, Mookie na second base ili JBJ na klupi, plus pitcheri udaraju... @Strahan Yep. Ne verujem da ce Price ponoviti outing protiv Astrosa. Mada, ako si me pitao pre 2 dana, rekao bih da je Kershaw vs. Sale bolja opcija za Dodgerse.
October 25, 20186 yr Author izbacivanje Ryua, tekma tako to ide iako navijam protiv Red Soxa, kao svaki str8 muskarac, drago mi je da su napunili Madsena
October 26, 20186 yr Veceras odlucujuci mec, ako soxi dodju do3-0 bice to kraj Planiram da gledam sada sve do kraja, prva2 sam preskocio direktnoGesendet von iPhone mit Tapatalk
October 26, 20186 yr Ja gledao prve dve sve al sad moram da spavam. Uglavnom nintendi na klupi, šteta on je jedan mnogo zajeban I validan faktor. Ako puknu danas lad to je to. Znamo svi. Ali neki Roberts brain fartovi su ih koštali poprilično
October 27, 20186 yr kako je buehler izdominirao...2h za 7ip onda ulazi jensen u osmom i j bradley jr mu lupa solo hr za 1-1. covek ima 10rbi u plej ofu i sve na 2 auta