February 18, 20187 yr Bjelice, crni druže... U trećoj četvrtini ekipe kao da se takmiče ko će više pokloniti protivniku. Sent from my 5080X using Tapatalk
February 18, 20187 yr 42 minutes ago, BlackGeorge said: stiže ovo zvezda komotno najdalje tokom 3.četvrtine.
February 18, 20187 yr Na Novici se tačno vidi da je bio klasa i da i ovako usporen i nikakav odudara od ostatka Partizanovog pevca™... Imam osećaj da je onaj od pre 5-6 godina, da bi dobio sam ovu utakmicu...
February 18, 20187 yr 1 minute ago, radisa said: Na Novici se tačno vidi da je bio klasa i da i ovako usporen i nikakav odudara od ostatka Partizanovog pevca™... Imam osećaj da je onaj od pre 5-6 godina, da bi dobio sam ovu utakmicu... Da nije imao silne povrede, sad bi igrao u Feneru.
February 18, 20187 yr Kao rekreativci večeras, ko nas hebe. Očajno pripremljena utakmica od strane Alimpijevića. Sent from my 5080X using Tapatalk
February 18, 20187 yr 1 minute ago, radisa said: Na Novici se tačno vidi da je bio klasa i da i ovako usporen i nikakav odudara od ostatka Partizanovog pevca™... Imam osećaj da je onaj od pre 5-6 godina, da bi dobio sam ovu utakmicu... Proradi malo i inat od prozivki sa tribina
February 18, 20187 yr Just now, renne said: Šta je stigla leba ti u jednom momentu je bilo 5 razlike.
February 18, 20187 yr Za koji qrac Feldin ima prednost u odnosu na Dobrica?? Raspada se čovjek. Ne kapiram zašto trener ima ovakav odnos prema Dobricu, logike bez. Sent from my 5080X using Tapatalk
February 18, 20187 yr 1 minute ago, BlackGeorge said: u jednom momentu je bilo 5 razlike. pa je odmah otišlo ponovo na 12