February 18, 20187 yr Džinksuješ, može se stići, ako krenu da igraju, znaš i sam... Samo što se meni čini da oni za sad neće da igraju... Ovo je otužno, stvarno...Ne džinksujemPa vidiš da neće, ili ne smeju, da igraju
February 18, 20187 yr 2 minutes ago, renne said: Pa vidiš da neće, ili ne smeju, da igraju Od koga se to plase?
February 18, 20187 yr rene preterano kukas zvezda je kvalitetnija ekipa za klasu, naravno da moze stici sad drugo je pitanje da li ce taj kvalitet pokazati u toku utakmice za sad partizan zasluzeno dominira
February 18, 20187 yr kratak je roster za partizansku taktiku zadnjih 5 godinaMisliš da ne mogu da izdrže ovo sviranje svakog pogleda u reketu? Slažem se. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
February 18, 20187 yr 1 minute ago, Djolle said: Misliš da ne mogu da izdrže ovo sviranje svakog pogleda u reketu? Slažem se. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Culi su te pa nisu svirali ocigledan faul nad Rocestiju. :fantom:
February 18, 20187 yr 3 minutes ago, pbg12345 said: rene preterano kukas zvezda je kvalitetnija ekipa za klasu, naravno da moze stici sad drugo je pitanje da li ce taj kvalitet pokazati u toku utakmice za sad partizan zasluzeno dominira možda na papiru, ali se nisu pojavili na utakmici kada si bolji ne gubiš 20 razlike
February 18, 20187 yr ekipi koja u proseku na iole ozbiljnijoj tekmi prima 100 poena, mi smo za 15 minuta ubacili jedva 20 masala
February 18, 20187 yr 1 minute ago, renne said: možda na papiru, ali se nisu pojavili na utakmici kada si bolji ne gubiš 20 razlike pa niusu bolji veceras za sad ne da nisu bolji, nego su daleko losiji bolje da su od borca ispali a i borac bi ovo lagano osovjio posle :(