February 19, 20187 yr 7 minutes ago, teacher said: hoće li preteći koja crkavica za DVD zvezdi su onomad pomogli prijatelji i sponzori kluba mada, da li iko zeli da gleda na usporenom snimku iz milion uglova kako Gagic postize poene kad se lomilo? Edited February 19, 20187 yr by 1n54jd3r
February 19, 20187 yr 19 minutes ago, 1n54jd3r said: zvezdi su onomad pomogli prijatelji i sponzori kluba mada, da li iko zeli da gleda na usporenom snimku iz milion uglova kako Gagic postize poene kad se lomilo? zna se ko je prijatelj partizana
February 19, 20187 yr 31 minutes ago, teacher said: hoće li preteći koja crkavica za DVD samo VHS ali daj šta daš
February 19, 20187 yr Just now, Milogled Bluff said: Moze i audio snimak sa komentarom dobrosava gajića ako može, kupujem odmah
February 19, 20187 yr Gaginator za koš karijere, koliko sam ga psovao celu tekmu, opet mufljuz pravi glupe 2+1 faulove kad na kraju /flex Hjaooooo. Lepo je tući jače od sebe, može DVD plaćam zlatom.
February 20, 20187 yr Dozvoli, mislim da je opak ovo kos njegove karijere. Otprilike pola Evrope je u ovom trenutku bilo u fazonu škk
February 21, 20187 yr 19 hours ago, goofs said: Dozvoli, mislim da je opak ovo kos njegove karijere. Otprilike pola Evrope je u ovom trenutku bilo u fazonu škk Identicnu foru je prodao Ciboni pre par nedelja
December 28, 20186 yr danas sokantna odluka kss: zavrsnica kupa srbije u kosarci 2019 se igra u Nisu!
December 30, 20186 yr da jbt, super za njih, iz "trece lige" medju 8 a sta je sa zrenjaninom proleterom? delovalo je da su u usponu, sad vidim da opet tavore u onoj drugoj ligi, daleko do plasmana u kls
December 30, 20186 yr 5 hours ago, pbg12345 said: da jbt, super za njih, iz "trece lige" medju 8 a sta je sa zrenjaninom proleterom? delovalo je da su u usponu, sad vidim da opet tavore u onoj drugoj ligi, daleko do plasmana u kls tavore tamo gde im je i mesto proleter nije igrača izbacio...... u mlađim kategorijama postoji Petrovgrad, tamo svi idu