1n54jd3r Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Opa...imali smo i pripremljene stampane majice za slucaj da osvojimo...hahaha, ne stedi se
pbg12345 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Just now, 1n54jd3r said: Opa...imali smo i pripremljene stampane majice za slucaj da osvojimo...hahaha, ne stedi se jel sa likom mutavog? prekinuo mi se strim pa ne vidim
renne Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 2 minutes ago, pbg12345 said: oni su verovali: @renne mani me se
Lord Stef Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Ladno smo uzeli Zvezdi jedan trofej over godine, ne mogu da verujem. Jos vise ne mogu da verujem ko je ubacio odlucujuci kos i kako. 3 godine se nisam ovako tresao zbog KK Partizan. Hvala momci.
assignment Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Cestitke komsijama, odigrali su verovatno neki svoj maksimum, dok smo mi odigrali nesto blizu minimuma. Bjelica, Feldin , Lazic pa i Rocesti su u kanalu ali Alimpijevic slepo veruje tom iskustvu, verovatno najveci krivac za poraz. Em nije pripremio utakmicu (mozda i potcenio Partizan) i nije uspeo da zaustavi na vreme. Tekmu smo vec izgubili pa skoro nakon prve cetvrtine. Kaos koji smo igrali u napadu odavno nisam video, sut nije isao, centre nismo razigrali a odbranu Zvezda ne igra vec duze vreme... Ovo je super za Partizan, dace im samopauzdanje a Alimpije dobro da razmisli kako dalje... ps. Koj moj je ulazio Pera na dva minuta?! Da bi se uverio da jos boli?
renne Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 @Milogled Bluff šta sam ti pričao ja još onomad?
SNARC Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Uzevsi u obzir koliko cesto uzimamo titule u poslednje vreme, mogli bi i nasi da snime DVD "Srcem do trofeja" i da ga dele uz..sta znam, 10 litara kupljenog dizela na NIS-u ili tako nesto. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
nemoderisani Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Alimpijevic je mnogo pogubljen, usran i zelen da vodi Zvezdu. Bjelica je bivši jebiga. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
renne Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Just now, nemoderisani said: Alimpijevic je mnogo pogubljen, usran i zelen da vodi Zvezdu. Bjelica je bivši jebiga. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk Molim?
Goranz Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Just now, SNARC said: Uzevsi u obzir koliko cesto uzimamo titule u poslednje vreme, mogli bi i nasi da snime DVD "Srcem do trofeja" i da ga dele uz..sta znam, siguran glas SNSu ili tako nesto. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Sasvim ok ideja.
Mark Rothko Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Po +/- statistici Gagić -14, Đoko Šalić +17
Mil@n Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) Čestitke Partizanu na 100% zasluženoj pobedi. Igrali su kao i uvek protiv nas na srce i muda. Iskidali su odbranu u prvih 15 minuta, nismo imali jedan lagan šut i nisu promašaji bili posledica loše šuterske forme već odlične odbrane Partizana i jako teških šuteva koje smo uzimali. Bili smo u sličnim situacijama i pre, ali uspevali na suv kvalitet da se vratimo i okrenemo, no ne može uvek tako, nekad moraš da izdereš kolena koliko god da si bolji na papiru. U par navrata kada je bilo jako bitno imali smo izratizo impotentne postavke na terenu, ali sve je to nebitno sada. Zasluženo groblje. Ovo oko Alimpijevića kako je krš i slično je 100postotno lupetanje. U euroligi smo postigli više od realnog kvaliteta tima i okolnosti /ceo nov tim praktično/, u ABA smo prvi. Izgubili smo kup, dešava se i boljima. Uspeh sezone zavisi od ABA, tj osvajanja ili ne. Edited February 18, 2018 by Mil@n
nemoderisani Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Molim?IzvoliSent from my VKY-L29 using Tapatalk
Recommended Posts