Jump to content
IGNORED

Kup Radivoja Koraća

nautilus

Ko osvaja kup?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Gagic mi deluje kao oni likovi sto su vezbaci na steroidima...idiotske reakcije, napaljenost, "najjaci sam jbt!"...a covek veze nema, mozga bez

Posted

ma jebi se lazicu

iz aviona se vidi da ce biti faul, ne znam sta je mislio, da ce ga oterati u aut valjda

evo dangube

Posted

nece biti kosmicka nepravda i da izgubimo...svaka ekipa koja mora da drzi Gagica u zavrsnici, tesko da zasluzuje bilo kakav trofej

Posted

ova zvezdina ekipa mi sve vise deluje kao bezmuda...sve utakmice koje su trebali da dobiju ove godine gube

Posted

Zali boze sto je glupom Dangubi priroda dala ovakvu atletiku. 

Posted

Stvarno ne razumem Alimpijevica, Konstantno forsira Lazica, Dangubica, Feldina iako oni celu utakmicu igraju ocajno.

Posted

Jbg, milim da će partizan ovo dobiti... Gaigić igra sam, a sa druge strane su i Danguba i Bjelica i Feldin i Lazić...

Posted
Sad će ti reći kako nemaš pojma, i kako je Bjelica pobedio partiza u prvom derbiju
Bjelica da se pridruži Rašku Katiću u Belgiji ili gdje već igra. To je taj nivo trenutno. Neka dominira tamo.

Sent from my 5080X using Tapatalk

Posted

jebe me strim, ali zar nije velickovic izbacio ovo?

Posted

Svaka lopta ide na Dangubu i ovaj u prodor... :fantom: