James Marshall Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 20 hours ago, Filozof manijak said: NIsam, ali me trejler zaintrigirao (srpski SF, mešavina Solarisa i Blejd Ranera i Debbie Loves Dallas, bar sam ga tako shvatio) . Brine me što je Vojnov radio scenario, pa me zanimaju utisci ako je ko gledao.. ma pitam za ovaj gdje joj tip jede... k'o urmašicu e jebogati, propade mi fora
maheem Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Dimitrije Vojnov piše o odnosu izmedju muskarca i žene [emoji38]ol:
Filozof manijak Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 22 minutes ago, James Marshall said: e jebogati, propade mi fora Praštaj.. za mene
Filozof manijak Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 20 minutes ago, maheem said: ol: Zato i jeste SF
kobni zelaya Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 hour ago, Filozof manijak said: Vojnov & Stoya uzeše FEST ove godine. U kategoriji "Srpski film". No, svejedno...
BarryWhite Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Gledao danas Comic Sans u Domu Omladine. Odličan film. Na kraju filma ide pesma od Devendra Banhart
halloween Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Gledala sam juče Prema istinitoj priči Romana Polanskog. Ne znam zbog čega ima tako loše kritike. Film u celini nosi Emanuel Senje, scenario kao da je pisan za glumicu koja tako izgleda. Muzika i dekor divni. Idealno nedeljno popodne u bioskopu uz film koji iz petnih žila viče- ja sam iz Francuske!
Apollo Creed Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 https://www.fest.rs/upload/document/program-fest-2019.pdf
*edited by mod Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Rekao bih jedan od jacih programa ove godine.
stajebrebilo Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dajte preporuke sta gledati...filmove bez nekih misaonih apstrakcija i subliminalnih poruka plz.
Recommended Posts