jms_uk Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Nisam video da ima svoj topik program: http://www.fest.rs/Program
Timmy Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Prosle godine sam skroz preskocio fest. Ove godine se nadam drugacijem ravoju situacije
BarryWhite Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 The Square i Three Billboards Outside Ebbing, Missouri su odlicni filmovi. Gledao na Cine Days u Skoplju u novembru. Za sad cu sigurno ici da gledam Lady Bird.
beyoncé Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 šta preporučujete? gleda mi se nešto smešno ili špijunsko ili kinesko/korejsko bedak stop otvorila sam sada program i gledala sam the nile hilton incident. dalje mi se ne da da listam osećam da ću na kraju opet gledati arsenik i stare čipke
kobni zelaya Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 1 hour ago, beyoncé said: šta preporučujete? gleda mi se nešto smešno ili špijunsko ili kinesko/korejsko bedak stop otvorila sam sada program i gledala sam the nile hilton incident. dalje mi se ne da da listam osećam da ću na kraju opet gledati arsenik i stare čipke Mogu samo da napišem za šta sam do sada kupio karte, a kupiću i za još. A ti vidi da li ti to spada u bedake. Lady Bird Dovlatov Una mujer fantastica le redoutable Jupiter's Moon You Were Never Really Here Lice
Duci Simonovic Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Prvi ti nije bedak al je bezeze a treci je dobar al malko bedak, ostalo ne znam sta je
kobni zelaya Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Gledao sam Nico, super je, što se mene tiče.
Ajant23 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Jesu li je izgazili onako baš super kao što je Van Sant Kobejna. Onako trodimenzionalno, hladno, linearno samo po toj liniji smrti koja je afirmisala, upravo suprotno, nelinearan pristup svim tim divnim društvenim temama i moralnim poukama sublimirane fermentacije tela kao ideje pred kamerom, bez imalo ili kolko tek među vrhovima prstiju trunaka ironije...
kobni zelaya Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 (edited) 23 minutes ago, Ajant23 said: Jesu li je izgazili onako baš super kao što je Van Sant Kobejna. Onako trodimenzionalno, hladno, linearno samo po toj liniji smrti koja je afirmisala, upravo suprotno, nelinearan pristup svim tim divnim društvenim temama i moralnim poukama sublimirane fermentacije tela kao ideje pred kamerom, bez imalo ili kolko tek među vrhovima prstiju trunaka ironije... Nisu. Mada, opet nisam baš siguran da bi se tebi svideo ni taj film. Edited February 23, 2018 by kobni zelaya
beyoncé Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 hvala na predlozima. planiram da odem na eventualno jednu projekciju, i to ako me ne mrzi i ako se skontam sa terminima za sada od predloženih konkubina, dan, le redoutable i you were never really here su opcija. nešto sam već gledala, a neke ću verovatno gledati kod kuće 17 hours ago, Host said: Ako svrstavas Japance u Kineze i Korejce.... sad mi u glavi odzvanja SMF i kad će kinezi da vrate u japan. valjda će brzo proći
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 16 hours ago, Host said: Ajante, daj tvoj spisak. Sve od keneta brane
Ajant23 Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 19 hours ago, Host said: Ajante, daj tvoj spisak. Dao sam ja svoj spisak tamo gde treba (komšinici na funkciji ovlašćenog lica DB-a za zgradu), pa vi posle vidite... Šalu na stranu (što je vrlo teško već dugo vremena kada je selekcija FEST-a u pitanju), ne idem ove godine. Kada idem, uglavnom gledam mnogo i svašta i slaba bi ti bila vajda od mog spiska...
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Pa kad je poslednji put na festu bilo nešto što se ne da naći na torentsima? Uključujući i mađarske filmove.
Ajant23 Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) Veze nema jedno sa drugim... Na festivalu jedan film miluje drugi film kao što se miluju dva susedna zrna filma... Edited February 24, 2018 by Ajant23
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Aj samnom da gledano nekog balabanova* i da se milujemo ko 2 zrna filma. *rip
Recommended Posts