January 18, 20187 yr 27 minutes ago, Majo said: Ovde kazu da je mogao da izabere i nocni termin. Video sam izjavu novinara ESPN, mislim da je Đoković drugačije nešto izjavio, na kraju manje je bitno, kako @keitel kaže.
January 18, 20187 yr 1 minute ago, Ras said: Video sam izjavu novinara ESPN, mislim da je Đoković drugačije nešto izjavio, na kraju manje je bitno, kako @keitel kaže. E pa ne moze sad kad si uskomesao forumsku javnost, da je manje bitno
January 18, 20187 yr Bitno da je pobedio bez previše drame, a svakako bi mu zapao dnevni termin pre ili kasnije.
January 18, 20187 yr 1 minute ago, Majo said: E pa ne moze sad kad si uskomesao forumsku javnost, da je manje bitno U pravu si i izvinjavam se! Kako bih te umirio poslaću čupavce kada ih @darling sledeći put bude pravila.
January 18, 20187 yr video sam cetvrti set NJola i Monfilsa... ne dopada mi se Njolov servis, nikako.
January 20, 20187 yr Bas mi nekako drago, em njega ne gotivim i mislim da je ipak precenjen, em je Kinez do jaja lik. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
January 20, 20187 yr Nešto uopšte nisam siguran da će Novaku da bude lakše sa Čungom nego sa Zverevom.