mlatko Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Evo ga i viče, gde je ljubav i mir.Trebo bi sam da se diskvalifikuje sa Toura na pet godina, mislim da to upravo i najavljuje. Ne, jos je sirov ali bolji nego sto sam ocekivao protiv zilavog francuza, da je bio Simon... ne znamInviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 (edited) Ko će biti sledeći protivnik? edit: Našla, Ramos-Vinjolas Edited January 18, 2018 by Arkadija
simetrije Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Nolo odbranio prošlogodišnje bodove na AO, čemu briga Šalu na stranu, čim bi Gael uključio vitalne funkcije Nolo automatski u problemu, ali opet - ohrabruje što je Đokovićeva fizička spremnost delovala pristojno, na paklenoj temperaturi. Sa druge strane, nastavi li Nolo ovako, organizatori turnira će u statistiku uskoro uvrstiti i kategoriju "volej u mrežu", u čemu bi naš veselnik bio neprikosnoven
keitel Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Gofan se uvijek muči s Benetoom, ali ovo je ipak Australija i best of 5. Do sada najveće iznenađenje. Delpo sad mora da stigne do Federera kako zna i umije.
Malvo Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.
duda Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 ispala muguruza od 88-e na listi ovo je iznenađenje, čak i za wta a petković nakon provg dobijenog seta, popila biciklicu, mora da baš loše podnosi vrućinu
goofs Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratioSent from my iPhone using Tapatalk
Mil@n Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 1 hour ago, Malvo said: Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna. Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.
Ras Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 11 minutes ago, goofs said: Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio Sent from my iPhone using Tapatalk Zverev, pa Tim/Vavrinka
keitel Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 45 minutes ago, Mil@n said: Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom. U polufinalu US opena. Nije strategija samo za Novaka, nego onako, generalno.
Ras Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 9 minutes ago, aram said: vava ce dispadne od ovog amera... Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.
Time Crisis Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 59 minutes ago, Mil@n said: Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom. Monfils uvek tako igra, u jednom trenutku zombi sa reketom, u drugom ne može Bolt da ga stigne.
mlatko Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.Amer? pa koliki (mu) je?
Recommended Posts