Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Australian Open 2018

Featured Replies

Evo ga i viče, gde je ljubav i mir.
Trebo bi sam da se diskvalifikuje sa Toura na pet godina, mislim da to upravo i najavljuje.

Ne, jos je sirov ali bolji nego sto sam ocekivao protiv zilavog francuza, da je bio Simon... ne znam

Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk

• Replies 582
  • Views 42.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ko će biti sledeći protivnik?

edit: Našla, Ramos-Vinjolas

Edited by Arkadija

Delpo puko tb sa nulom :wacko:

Nolo odbranio prošlogodišnje bodove na AO, čemu briga :1_grinning: Šalu na stranu, čim bi Gael uključio vitalne funkcije Nolo automatski u problemu, ali opet - ohrabruje što je Đokovićeva fizička spremnost delovala pristojno, na paklenoj temperaturi. Sa druge strane, nastavi li Nolo ovako, organizatori turnira će  u statistiku  uskoro uvrstiti i kategoriju "volej u mrežu", u čemu bi naš veselnik bio neprikosnoven :12_slight_smile:

Gofan se uvijek muči s Benetoom, ali ovo je ipak Australija i best of 5. Do sada najveće iznenađenje. Delpo sad mora da stigne do Federera kako zna i umije.

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

ispala muguruza od 88-e na listi

ovo je iznenađenje, čak i za wta

a petković nakon provg dobijenog seta, popila biciklicu, mora da baš loše podnosi vrućinu

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author
1 hour ago, Malvo said:

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

11 minutes ago, goofs said:

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zverev, pa Tim/Vavrinka

vava ce dispadne od ovog amera...

45 minutes ago, Mil@n said:

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

U polufinalu US opena. Nije strategija samo za Novaka, nego onako, generalno.

9 minutes ago, aram said:

vava ce dispadne od ovog amera...

Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.

59 minutes ago, Mil@n said:

Monfils uvek tako igra, u jednom trenutku zombi sa reketom, u drugom ne može Bolt da ga stigne. :)

Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.
Amer? pa koliki (mu) je?