Jump to content
IGNORED

Australian Open 2018

Mil@n

Recommended Posts

Posted
Evo ga i viče, gde je ljubav i mir.
Trebo bi sam da se diskvalifikuje sa Toura na pet godina, mislim da to upravo i najavljuje.

Ne, jos je sirov ali bolji nego sto sam ocekivao protiv zilavog francuza, da je bio Simon... ne znam

Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1n54jd3r

71

• Timmy

63

• renne

38

• Arkadija

35

Posted (edited)

Ko će biti sledeći protivnik?

edit: Našla, Ramos-Vinjolas

Edited by Arkadija
Posted

Nolo odbranio prošlogodišnje bodove na AO, čemu briga :1_grinning: Šalu na stranu, čim bi Gael uključio vitalne funkcije Nolo automatski u problemu, ali opet - ohrabruje što je Đokovićeva fizička spremnost delovala pristojno, na paklenoj temperaturi. Sa druge strane, nastavi li Nolo ovako, organizatori turnira će  u statistiku  uskoro uvrstiti i kategoriju "volej u mrežu", u čemu bi naš veselnik bio neprikosnoven :12_slight_smile:

Posted

Gofan se uvijek muči s Benetoom, ali ovo je ipak Australija i best of 5. Do sada najveće iznenađenje. Delpo sad mora da stigne do Federera kako zna i umije.

Posted

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

Posted

ispala muguruza od 88-e na listi

ovo je iznenađenje, čak i za wta

a petković nakon provg dobijenog seta, popila biciklicu, mora da baš loše podnosi vrućinu

Posted

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Malvo said:

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

Posted
11 minutes ago, goofs said:

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zverev, pa Tim/Vavrinka

Posted
45 minutes ago, Mil@n said:

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

U polufinalu US opena. Nije strategija samo za Novaka, nego onako, generalno.

Posted
9 minutes ago, aram said:

vava ce dispadne od ovog amera...

Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.

Posted
59 minutes ago, Mil@n said:

Monfils uvek tako igra, u jednom trenutku zombi sa reketom, u drugom ne može Bolt da ga stigne. :)

Posted
Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.
Amer? pa koliki (mu) je?